rebelz.se

Jag ser ljuset!

Stress har varit temat för de senaste veckorna. Jag är inte bra på stress. Kan varken  sova eller träna ordentligt.Examensuppsatsen ska in imorgon och äntligen börjar jag se ljuset i slutet på tunneln 😉 Har en del smågrejer kvar att fixa men snart är det klart. Sen är det bara den där opponeringen kvar… USCH! Haft lite svårt att fokusera på träning på grund av uppsatsen och känner att jag inte fått optimal uppladdning inför EM. Skönt att inte ha någon bantning att göra i alla fall!

Känt mig otroligt slö på de senaste träningarna, kroppen svarar inte riktigt som den brukar och mer tanke krävs bakom allt. Jobbigt! Som tur är har jag så sjukt bra träningskompisar som peppar och uppmuntrar ändå 🙂

Efter att uppsatsen lämnas in på fredag kväll ska det bli häng med vänner och sedan en resa till hemstaden Örebro där jag hoppas på att hitta lite nytt folk att rulla med. Men nu: Lite mer skriva!

hilti uppsala