rebelz.se

Lycka är när tjejerna anländer!

Terminstart på Frontier MMA idag. MMA på schemat och tre nya brudar på mattan! Jag gick hem med ett leende på läpparna och hoppas hoppas att ni kommer tillbaka. Det är så grymt, tjejgruppen från hösten har verkligen gett klubben en nytändning. Det behövs verkligen, det har varit lite glest på tjejsidan men nu är det på gång.
Jag har verkligen inget emot att köra mot killar, (hmm ja, de flesta då), men det blir en helt annan grej med blandning på klubben. Samt att en så klart får chansen att köra mot någon i sin egen storlek och styrkenivå.
Stämningen blir också en annan, bättre!
Träningen känns kul, kommer bli lite mindre GI ett tag framöver till förmån för SW och MMA. Är bara lite trött på allt greppande och en massa obekväma kläder på. Får se lite hur det blir med tävlingar, kommer i alla fall inleda året med SGL och hoppas på bra motstånd i min viktklass. Och framför allt ska det bli kul att peppa och träna med de nya som förhoppningsvis också ställer upp och tävlar!
Nu kommer äntligen en lite lugnare period i skolan också, kursslut är alltid lite hektiskt.
Har en tur så kommer våren tidigt här i Skåneland också, känns som de senaste månaderna bara varit regn och grått…

Okej, rulla på och glöm inte bort att inkludera alla på mattan. Muskla inte, det vinner ingen på. Och dela med er av era kunskaper, framför allt till alla nya!

Godnatt