rebelz.se

Rio del 2

Idag är jag trött. Rio levererar men idag är inte min bästa dag. Har sett till att få en förkylning så här dagarna innan Brasileiro. Dålig timing. Har därför inte tränat så mycket idag och igår. Känns tråkigt men vill absolut vara pigg på söndag då det är dags att tävla. Bestämde mig den här gången för att köra i -53,5. Vikten har varit relativt låg hela tiden sen vi kom hit, ville även testa hur det fungerade inför Worlds där jag sedan innan bestämt mig för att köra i -53,5. Idag visade vågen 53,2. Känns mycket skönt och jag känner mig inte speciellt stressad eller superhungrig som jag brukar göra när jag går ner i vikt. Har visserligen börjat sukta efter vissa saker; pasta, bananer, choklad och ostbågar. Jag blir alltid sugen på ostbågar, jag som aldrig äter ostbågar annars.. Underligt.

vikt

Träningen har flutit på för min del under de veckor vi varit här. Har tyvärr blivit av med min träningspartner som fått diskbråck i nacken, mycket tråkigt. Som tur är har smärtorna försvunnit men träning verkar vara uteslutet ett tag till. Hans nya roll blir därför att vara min personliga coach. Utöver att vara min bästa vän och pojkvän så klart.

Har varit på De la Riva på Copacabana en del. Två dagar i veckan är det sparring för lättviktare, under 70. Det betyder att jag fortfarande är minst men inte så där väldigt mycket mindre som jag brukar vara. Där, på De la Riva har jag haft turen att få rulla både med herr De la Riva själv och med Felipe Costa. Två otroligt duktiga och inspirerande fighters. Självklart finns gott om annat folk som är otroligt bra att träna med på de passen.

Utöver träning blir det en del häng på stranden med Acai i handen, promenader på Ipanema och i Copacabana. Livet är bra!

10172782_10201852546897095_4874601237215586845_n

På lördag bär det av till Sao Paulo och Brasileiro, jag är taggad men även lite nervös. Ser mycket fram emot att få tävla internationellt igen!

Bjj-kram!