rebelz.se

Max Lindblad har en match på Grappling Rematch i Brasilien

Max Lindblad på Prana Jiu Jitsu kommer att möta Joilton ”Peregrino” Santos på Rematch Grappling Brazil 2014. Tävlingen är matchningar/super fights där brasilianska grapplers ska möta en motståndare från varje land som Brasilien tidigare har mött i fotbolls-VM fast nu i grappling. VM-finalen i fotboll mot Sverige ägde rum på Råsundastadion i Solna 1958 där Brasilien vann över Sverige med 5-2. Det kommer vara No-Gi matcher och IBJJF:s regler kommer inte användas. Enligt Max så kommer slams, heel hooks mm vara tillåtet så det kommer nog vara mer åt ADCC hållet. Matcherna kommer vara 6 minuter och man kommer kunna vinna genom submission, ”perfect takedown” (motståndaren blir nertagen och ligger på rygg med skuldrorna i marken under 8 sekunder ) eller på poäng. Man kommer endast kunna få 2st olika poäng. 1 poäng för ”simple takedown” eller 1 poäng för svep eller ”position reversal”. Om poängen är lika när matchen är slut kommer domarna utse en vinnare. Tävlingen kommer gå den 20 september i São Paulo, Brasilien.

Max_Lindblad_vs_Joilton_Peregrino_Santos