rebelz.se

Videos på tre av mina matcher

Då jag har haft turen att få tre av mina matcher filmade (turen handlar väl snarare om att alla tre slutade i vinster) tänkte jag dela med mig av de första av vad som förhoppningsvis blir många framtida äventyr på mattan!

Först ut är finalen (-64,5) på årets Copa Branca. Den första matchen vann jag på triangel och mycket mer än så krävdes inte för att ta sig till finalen (jag har märkt att vi lättviktare inte precis är överrepresenterade när det kommer till tävlingar – vid de fyra tillfällen jag tävlat har jag funnit mig i en grupp av tre personer). Videon är uppdelad i två delar då domaren bröt matchen efter att motståndare tillsynes somnat i min triangel. Då det stod klart att så inte var fallet började vi om stående och därav uppdelningen. Klicka på länken för att komma till videon.

Del 1: IMG_1459

Del 2: IMG_1463

På förförra helgens SUB016 i Eskilstuna tävlade jag i blåbälteklassen (-66) i brist på vitbälten i min viktklass och fick återigen endast gå två matcher.

Match 1: IMG_1530

Match 2 (final): IMG_1531

Jag ber om ursäkt för dålig videokvalité då samtliga är filmade med en mobilkamera. Enjoy!