rebelz.se

Dokumentärfilmen ”Jiu Jitsu VS The World” visar allt det vi älskar med grappling

Från skaparna av ”ROLL: Jiu Jitsu in SoCal” släpptes i helgen ännu en snyggt producerad dokumentärfilm om sporten vi älskar. Eat Films ”Jiu Jitsu VS The World” finns nu gratis på Youtube. 

Om du är ett namn inom grappling är chanserna stora att du är med i Eat Films nya dokumentärfilm. Jiu Jitsu VS The World är äntligen här och finns att se gratis på Youtube. Trailer för den 95 minuters långa filmen hittas nedan:

Alla som börjat med jiu jitsu och stannat kvar i ett par år vet hur stor inverkan det kan ha på ens liv. Det är inte bara sporten som hjälper människor att öppna upp, som ger folk nya perspektiv och som förvandlar en trist tillvaro till en full av passion och glädje. Mycket av det fina med jiu jitsu är gemenskapen – du kan kliva in i vilken klubb som helst, inte känna någon och omedelbart vara en del av familjen. De du tränar med dagligen känner dig förmodligen bättre än någon annan och man knyter vänskaper för resten livet med människor som man i andra sammanhang aldrig ens skulle komma på tanken att prata med.

Känslan att varje dag få gå in på mattan med de bästa vännerna man kan tänka sig och ägna ett par timmar åt det roligaste i världen är ovärderlig. Det är just vad Jiu Jitsu VS The World handlar om. Tro mig, det här är inget ni vill missa.