rebelz.se

Allt du behöver veta inför helgens Poseidon BJJ Open

Poseidon_BJJ_Open

I helgen är det dags för BJJ-tävling då den första upplagan av Poseidon Open BJJ äger rum i Kallhäll, anordnad av Poseidon Kampsportsakademi. Alla barn, ungdomar samt vuxna vit- och blåbälten är välkomna – ta reda på allt du behöver veta inför helgen här!

Om du läser det här och inte har registrerat dig ännu så lider jag med dig. Då går du nämligen miste om 200 kronor extra på grund av förseningsavgiften som började gälla från och med måndags. 350 är nu 550 för vuxna medan 200 är 400 kr för barn och ungdomar. Registrering sker på via Smoothcomp.com.

Barn och ungdomar (6-17 år) tävlar lördag den 27:e medan vuxna (vit- och blåbälten) tävlar på söndag den 28:e. I barn och ungdomsklasserna möter alla varandra till skillnad från de vuxna klasserna som går under IBJJF-regler. Mer om reglerna hittas här. För frågor, bekymmer och liknande nås arrangörerna via mail på info@kampsportsakademin.se eller telefon på 08-588 396 61.
Poseidon Open BJJ hålls i Kallhälls Sporthall, adress Källtorpsvägen 10. Matchstart är satt till klockan 10.00 både på lördag och söndag, efter det rullar viktklasserna på som följande:
Lördag
–  Barn 6-7 år
–  Barn 8-9 år
–  Barn 10-11 år
–  Barn 12-13 år
–  Barn 14-15 år
– Juvenile (16-17år)
Söndag
– Vit bälte män
— Vit bälte kvinnor
— Blå bälte män
— Blå bälte kvinnor
— Öppen viktklass, män och kvinnor (vit och blåbälten män är uppdelade i -76 kg och +76 kg)
Invägning (Obs! Med GI) sker i samband med matchstart.