rebelz.se

Matchkortet inför Polaris 3 – Joao Miyao, Geo Martinez med flera värmer upp publiken innan Garry Tonon mot Rousimar Palhares

Det ser ut att bli en underhållande kväll i Poole, England den andra april. Matchkortet inför Polaris 3 är färdigställt och grapplingfans har nu åtta stjärnspäckade matcher att se fram emot. 

54f5be3ea3d707845e48b51427471fd9_XL

Det är inte ens en månad kvar tills Polaris 3 och äntligen har vi ett färdigställt matchkort att sukta över. En rad stjärnor inom grapplingvärlden kommer vara i Poole strax utanför London den andra april och det är ett par riktigt fina matcher man har satt ihop. En mer utförlig införrapport kommer upp här på Grapplingbloggen när Polaris 3 närmar sig.

Alla matcher på Polaris går under submission only regler och matcher som går tiden ut slutar lika. På huvudkortet är matchtiden femton minuter.

Huvudkortet i matchordning:

Joao Miyao mot Yukinori Sasa (GI)
Geo Martinez mot Dan Covel (NO GI)
Darragh O Conaill mot Jon Satava (GI)
Gezary Matuda mot Laurence Fouillat (GI)

En kortare paus innan huvudkortet fortsätter med:

Bruno Frazatto mot Gianni Grippo (GI)
Augusto Tanquinho mot Eddie Cummings (NO GI)
AJ Agazarm mot Jake Shields (NO GI)
Huvudmatch: Rousimar Palhares mot Garry Tonon (NO GI)

 

Man bjuder även på ett underkort med fem intressanta matcher innan det är dags för kvällens höjdpunkt. Det enda som skiljer dessa matcher åt från huvudkortets är tidsgränsen på tio minuter istället för 15:
Alain Pozo mot Micah Atkinson (NO GI)
Vinicius de Castro mot Greg Creel (GI)
Keith McKenzie mot Jeff Lawson (GI)
Adam Adshead mot Phil Harris (NO GI)
Travis Newaza mot Ben Dyson (NO GI)