rebelz.se

Helgens tävling: Tapouten i Bålsta

I helgen bär det av till Bålsta för den sista BJJ-tävlingen i Stockholmsområdet tills augusti då sommaren äntligen sparkas igång med den årliga Tapouten. 

Tapouten, Bålsta Dojo och vi som ska tävla behöver lite hjälp – hittills är 108 anmälde i de 55 viktklasserna som finns tillgängliga på Tapouten vilket lämnar en hel del tävlande utan motståndare. Kapaciteten för tävlingen ligger på 500 deltagare så in på Tapouten.com och anmäl er, tänk på att nästa chans att kliva ut på tävlingsmattan som sagt inte kommer förrän i augusti. Anmälan stänger imorgon onsdag den åttonde kl. 21.00, pris för vuxna är 350 kronor samt 250 för barn och ungdomar.

Tapouten äger som sagt rum i Bålsta nu på lördag i Gransäterskolans Idrottshall. För vuxna sker invägning som vanligt i samband med matchstart och för barn mellan kl. 08.00-09.00. Matchstart för barn är kl. 09.00 och 11.00 för vuxna, brackets kommer ut på tävlingens hemsida fredag den tionde.

Man använder sig av IBJJF-regler och viktklasser med undantaget att man kan anmäla sig till öppna viktklasser direkt vid registrering, man behöver alltså inte placera för att tävla i öppna.

Så kom igen nu, sprid till tävlingssugna vänner och bekanta, dra med er träningskamrater och anmäl er för sommarens sista tävling så syns vi i Bålsta nu på lördag!