rebelz.se

Komikern Joey Diaz får sitt blåbälte i BJJ

Kändisar inom BJJ har varit på tapeten på sistone och den förmodligen roligaste i skaran, vilket säger ganska mycket, belönades efter ett par år av hårt tränande nyligen med ett blåbälte. 

Joey Diaz är känd för för sitt långa CV som skådespelare, som en av världens bästa komiker och för sin populära podcast ”The Church of Whats Happening Now.” Diaz har varit i kontakt med MMA och Brasiliansk Jiu Jitsu sedan ett bra tag tillbaka då två av hans närmsta vänner är Joe Rogan och Eddie Bravo, båda svartbälten varav Bravo driver sin egen skola 10:th Planet Jiu Jitsu, men började själv träna för tre år sedan.

Diaz tränar med det sagt inte hos Bravo utan har valt att lära sig under bland andra Jean Jacques Machado, som förvisso gav Bravo sitt svartbälte för ett par år sedan, och håller nu till hos Alberto Crane som driver Legacy BJJ.

CpIDFOPXEAEVBtp

Även fast han förmodligen inte läser Grapplingbloggen så riktar vi ett stort grattis till Joey Diaz!