rebelz.se

Yamasaki Open äger rum i Göteborg dagen efter SM i BJJ

Goda nyheter för alla vit- och blåbälten som letat efter en ursäkt att ta sig till Göteborg för att se årets SM i BJJ på plats – Yamasaki Open kommer för andra året i rad äga rum samma helg som SM!

Yamasaki Open är endast öppen för vit- och blåbälten vilket passar alldeles perfekt med tanke på att tävlingen äger rum dagen efter SM i BJJ, den 18:e september, som endast är öppet för lilabälten och uppåt. Man kan göra en helg av det med andra ord – se träningskamraterna tävla i SM och tävla själv dagen efter.

Det är samma sporthall som gäller för SM, Lundbystrandshallen, och det här året kan man anmäla sig via Smoothcomp.com. Yamasaki Open gäller adult- samt masterklasser och det kostar 250 kronor att anmäla sig om man är i tid. Annars höjs avgiften till 400.

Anmälningen kommer stänga när man når 250 deltagare så skynda er till Smoothcomp för att säkra er plats i årets Yamasaki Open!