rebelz.se

Matchkortet färdigställt för Polaris 4 med ’Teta’ Rios i spetsen – Vinn en T-shirt med Grapplingbloggen

Polaris 4 äger rum i England nästa helg och bjuder bland annat på matcher mellan norska Frontlines huvudtränare Eduardo ’Teta’ Rios och Charles Negromonte, Garry Tonon mot Gilbert Burns samt mellan Dillon Danis och Jackson Sousa. Grapplingbloggen lottar ut en T-shirt inför galan – ta reda på hur du vinner här!

1476437250973

Eduardo ’Teta’ Rios är känd för mycket, inte minst som huvudinstruktör för en av Europas bästa och mest framgångsrika klubbar i norska Frontline. Utöver att coacha grapplers som Tarik Hopstock och Sebastian Brosché är Rios även själv meriterad och erfaren när det kommer till tävling och har medaljer från ADCC samt från en rad presitgefulla europeiska BJJ-tävlingar hemma i troféskåpet.

Utöver Tetas match mot Gracie Barra-svartbältet Charles Negromonte hittas namn som Garry Tonon, Dillon Danis, Fernando ’Terere’ Augusto, Vitor ’Shaolin’ Ribeiro, Jackson Sousa och den alltid kontroversiella AJ Agazarm på matchkortet inför Polaris 4. Uppställningen för den fullpackade Polaris-galan är som följande:

  • Fernando ’Terere’ Augusto vs. Vitor ’Shaolin’ Ribeiro
  • Gilbert Burns vs. Garry Tonon
  • Ikuhisa Minowa vs. AJ Agazarm
  • Jackson Sousa vs. Dillon Danis
  • Masahazu Imanari vs. Nathan Orchard
  • Eduardo ’Teta’ Rios vs. Charles Negromonte
  • Dominyha Obelenyte vs. Yas Wilson
  • Tom Breese vs. Ben Dyson

Detta är inget man vill missa med andra ord och all info om PPV, biljetter samt trailer hittas på Polaris hemsida. En mer utförlig införartikel  kommer även upp på Grapplingbloggen innan den 29:e oktober då Polaris 4 äger rum i Poole, England.

Grapplingbloggen kommer ge ut en T-shirt till en lycklig vinnare som svarar rätt på denna kluriga fråga:

  • Fernando ’Terere’ Augusto har tagit silver i IBJJF:s VM som svartbälte två gånger, 2001 och 2004 – hur många viktklasser flyttade han upp 2004 jämfört med 2001?

Svara i kommentarsfältet till den här artikeln på Grapplingbloggen eller på Facebook för chansen att få en Polaris-tröja hemskickad till dig! Om flera personer svarar rätt så lottar vi fram en vinnare.