rebelz.se

Helgens tävling: Poseidon BJJ Open i Kallhäll

För andra året i rad ger Poseidon Kampsportsakademi barn, ungdomar samt vit- och blåbälten chansen att tävla i Stockholmsområdet. 

Poseidon Open BJJ äger rum i Kallhälls Sporthall nu i helgen – på lördag den 11:e är det barn och ungdomar som tävlar medan vuxna kliver ut på mattan på söndag. Vad gäller adult-klasserna är tävlingen endast öppen för vit- och blåbälten.

I nuläget är över 300 anmälda varav många av de barn eller ungdomar. Även på herrsidan är viktklasserna välfyllda både för vit- och blåbälten. På damsidan ser det lite mer knapert ut vad gäller deltagare då många i skrivande stund inte har några motståndare i sina viktklasser. Anmälan är öppen tills sjunde februari, det vill säga tills på tisdag, och kostar 500 för vuxna samt 400 för barn- och ungdomar.

Anmälan görs på Smoothcomp.com. Målet med Poseidon Open BJJ är att anordna Sveriges roligaste tävling för både barn och vuxna vilket inte är möjligt utan gott om deltagare. Då man använder sig av IBJJF:s regelsystem är detta en utmärkt chans att förbereda sig för vårens större tävlingar runtom Sverige och Europa – in och anmäl er!

Glöm inte att kolla in @grapplingbloggen på Instagram för videos av helgens bästa ögonblick!

Foto: Von G Photography