rebelz.se

Helgens tävling: ADCC Tournament 3 i Eskilstuna

Årets första resa till Eskilstuna är äntligen här – på lördag är det dags för en av Sveriges mest prestigefulla SW-tävlingar i den tredje upplagan av ADCC Tournament. 

Lördag den 18:e februari är det dags att packa bilen full med väskor, träningskamrater och efter-invägningsmat – nu i helgen äger nämligen årets första ADCC-tävling rum i Eskilstuna.

Ellfolk Arena har blivit en välkänd plats bland Sveriges bästa grapplers över de senaste åren, då arenan har huserat några av de absolut största SW-tävlingarna. På lördag är det alltså dags igen då ADCC Tournament 3 är här. Likt föregångarna är helgens tävling öppen för allt från ungdomar till nybörjare till avancerade, med sammanlagt 29 viktklasser i de olika erfarenhetsgraderna.

Anmäler sig gör man på Smoothcomp.com fram tills den 14:e, det vill säga imorgon tisdag. Där hittas även info gällande tider, klädsel och regler.

SW-tävlingarna i Eskilstuna brukar vara bland årets roligaste och ADCC Tournament 3 bör inte vara något undantag. De blir bara bättre och med tanke på att vi på lördag inte endast får chansen att se Sveriges bästa göra upp i de avancerade viktklasserna, utan även kan se framtiden i ungdomsklasserna lovar detta att bli en väl spenderad lördag.

Kan du inte vara på plast på lördag? Ta dig till @grapplingbloggen på Instagram och upplev de häftigaste ögonblicken från Ellfolk Arena. Vi ses i Eskilstuna!

Foto: Von G Photography