rebelz.se

Happy thanksgiving med träningsvärk

Hej alla goa människor!

Imorgon är det thanksgiving här och jag får några dagar att vila upp mig på! Det kan behövas då min kropp känns rätt så mörbultad efter all träning men framför allt konditionspasset vi körde igår! Vi körde med en bulgarian bag och för alla er som aldrig prövat det säger jag bara att det är sjukt grym träning!!! På min önskelista står en bulgarian bag högst upp definitivt. Vi körde stationträning på passet så förutom bulgarian bag så hade vi en repstation, en magövningstation, en för squats först på en balansplatta och sen med vikter, en snabbhetsövning och sist men inte minst så skulle vi hoppa upp på klossar. Vi körde två olika sets med dessa övningar och avslutade seten med armhävningar i 30 sek. Vi körde ett set i kring 5 rundor, var rätt så fokuserad på träningen så hann inte helt räkna seten. Jag måste medge att jag personligen finner det helt sjukt härligt att köra slut på mig mig medan jag har en tränare som står och pushar på mig. Det är en underbar känsla när man har klarat den sista övningen. Det absolut sista vi gjorde på den träningen var nämligen armcykel i fem minuter. Vi körde på maxfart i 30 sekunder och körde långsamt i 30 sekunder. Idag är jag trött i överkroppen kan jag säga!!

Eftersom att det är thanksgiving här så har jag åkt för att hälsa på lite familj i Arizona över helgen, jag ska försöka att inte bli för tjock på dessa dagar men jag kan inte garantera något. I san diego har jag och min kära resepartner levt till stor del på havregrynsgröt, så pass att mina kläder har börjat lukta havregrynsgröt!!! Därmed har jag redan tappat lite vikt så jag har ju lite marginaler att spela med men jag kan lugnt säga att det finns en stor chans att jag verkligen kommer att rulla när jag kommer tillbaka till SD, och nu snackar jag inte grapplingtermer…

Nej skämt åsido så kommer jag faktiskt att träna när jag är här också, imorgon efter att ha ätit groteskt mycket mat ska vi tydligen ut och vandra och när jag är här är planen att försöka åka förbi en bjj klubb som Leticia har kontakter med. Om jag har tur får jag lite nyttigt sparring de här dagarna också. Men just nu, efter att ha vilat idag, så längtar jag verkligen till träningen i SD. Jag har hittat en sparringpartner som jag verkligen har ett flow med, det är grymt kul!!! Men livet handlar ju om balans så även om jag längtar efter träning så är jag så glad in i själen över att få spendera lite tid med mina släktingar. Förhoppningsvis hjälper detta även mig att ha en bra känsla när jag tränar. Nej innan detta blir för flummigt så ska jag ge er en grym link! Detta är bulgarian bag training!!!!!

Aja nu är det dags att sova för mig!

Peace out!!!!