rebelz.se

Nästan shootmatch och deserterande motivation

Jahaja. Jaha. Så var man där igen. Än en gång gör man misstaget att hoppa träningen för att för en gångs skull socialisera sig lite, och vad händer? Motivationen är som bortblåst. Såklart. Ha ha. Ha. Jag kan inte dra mig till minnes varför jag överhuvudtaget skulle vilja utsätta mig själv för någonting som träning! Jag har varit butter och på dåligt humör och inte orkat någonting  och helst velat gå och gömma mig under en sten tills solen kommit tillbaka om sisådär ett halvår.  Enda botemedlet är väl egentligen att träna, men jag  har inte velat. Har inte sett någon vits med det. Därav den lite dåliga aktiviteten som rått här på senaste tiden va. Hur som har jag börjat komma igång så smått igen, har lite saker på gång och att se fram emot nu.

Min träningskamrat Maria Bjerstedt skulle ha gått shootfightingmatch om bronset i SM mot Rebecca Johansson den 4  december, men på grund av att hon åkte på akut bronkit kommer hon inte kunna ställa upp. Jag blev erbjuden att ta matchen i Marias ställe och såg fram emot min första shootmatch! Fick äntligen lite träningsmotivation och det kändes hur kul som helst. Tråkigt nog tackade Rebecca nej. Blev besviken nu när jag börjat se fram emot det men jag får se till att lägga all energi på att träna inför BJJ SM nu istället och så kör jag shoot i februari. Då kanske jag  till och med kan hinna med att lära mig något stående också, haha! Inte direkt min starkaste sida…

Nu är det i alla fall hårdträning som gäller, vad än motivaitionen säger. Passande nog har vi på KC ett tjejläger 4-5 december; For Girls By Girls Får ha det som upptaktsläger sådär en vecka innan SM! Ska bli riktigt kul att köra pass som Hanna Sillén, Ida Hansson och Anny Hammarsten håller! Alla tjejer som inte anmält sig; GÖR DET FÖR SJUTTON! Ni har chansen att gratis få träna för några av de bästa tjejerna i Sverige!

Veckan efter lägret är det som sagt BJJ SM, och veckan efter det, 17-19 december, är jag inbjuden på fystestläger på Bosön som Svenska Submission Wrestling Förbundet anordnar. Jag gillar när det händer saker, när man har lite att se fram emot när man lunkar fram genom vardagen.

Sedan är det i alla fall redan jul och då tänker jag ta ett välbehövligt jullov! Eller, ska vara så ledig man kan vara som student med diverse omtentor…

Den 21 december kommer syster från London; fett mycket like på den vill jag lova! och den 23e sätter vi oss på tåget upp till Stockholm för att sammanstråla med mor som kommer med flyg från Bryssel och med far som kommer med båt från Helsingfors. Därefter bär det av med bil upp till självaste Ö-vik för att fira julen med Svensson-släkten! Jag ska fan i mig åka snöskoter det här året! Den skånska hälften har jag ju liksom tagit del av; käkat spettekaka för hela slanten, men aldrig har jag åkt snöskoter! Det ska det bli ändring på minsann!

//S.