rebelz.se

Life is good.com

Hjalp vad tiden gar fort ibland!!!!!!!!! Imorgon blir det hem till fina lilla Sverige igen och anda kanns det som om jag kom hit igar! Det har blivit mycket traning den har senaste veckan coh det kanns grymt med tanke pa SM till helgen. Idag blev en vilodag men har annars kort 8 dagar strack, det sjuka ar att jag fortfarande kanner traningen fran i fredags i mina ben. Vi korde med Steve Nave som ar en av mannen bakom bulgarian bags, vi korde nagot som heter h.i.r.t.s och ja it hurts!!!!!! Kommer lagga upp en film sen sa far ni se vad jag menar, men lat mig bara ge er en teaser genom att saga om det har inte tar dod pa vaderna sa vet jag inte vad som gor det. Har annars mest kort med GI, det har blivit mycket side och halvguard vilket har varit valdigt nyttigt tycker jag. Traningen har har verkligen varit underbar men om vi talar fysiskt sa tar jag nog mest med mig klader och skor. Hjalp vad mycket shopping det har blivit och sa har man en himla vikt att klara for vaskan ocksa. Aldrig far man vaga vad man vill, i och for sig brukar jag aldrig ha problem med vikten nar jag ska tavla men jag har definitivt problem med denna viktgrans. Jag har atta skor, massa klader, bocker och GIs…oom jag klarar mig hem med allt detta sa ar det ett mirakel.

Men jag ska inte klaga, jag har haft en underbar dag pa Knotts Berry Farm, en nojespark i Los Angeles som hade mycket att erbjuda. Speciellt eftersom dte inte fanns nagra koer. Vi kunde aka hur mcyket vi ville och det gjorde vi ocksa tills vissa, namner inga namn men det var inte jag, blev aksjuk….tanka sig att koerna fuyller en funktion trots allt. Sa idag blev det vilodag, och imorgon blir det en sista privatlektion med  Leticia Ribeiro, min kara reskamrat Magga aker ocksa imorgon men hon aker till Hawai….om det inte vore for SM sa hade jag nog hangt pa henne eller stannat har!! Men jag glader mig att at komma hem anda, livet har ar underbart, forra veckan tranade vi mend Andre Galvao, det ar varmt nog for att ga i shorts i december och solen skiner men i slutandan sa finns dte inget battre an att somna i sin egen sang. Ja eller sa hoppas jag att jag kanner pa sondag nar jag kommer hem hem!!!

Har massa mer saker att beratta (som alltid) men nu ar jag sa slut ni sakert inte kommer fatta vad dte ar jag skriver anda. Men kolla in denna video av min bulgarian bag training med Steve del nummer 1. Med andra ord kommer det ut en till sen… varsagod!!!!!

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1655498918391&oid=110368665654118&comments
Eftersom att jag ar froken oteknisk hoppas jag att ni kan se detta annars sa…. sorry!!!!!!!!!