rebelz.se

Julpeppad! Träningspeppad! Brassemusik!!!

Hej allihopa!

Nu snart en vecka efter jag har kommit hem har jag nästan kommit in i alla vanor igen, trots att jag saknar San Diegos värme så är det ritkigt mysigt med den vackra snön och alla ljus. För att inte tala om all mat jag snart kommer att äta. Jag är nämligen en sån som verkligen älskar julmat, jag kan och har seriöst ätit risgrynsgröt varje dag två veckor i rad. I och för sig gör jag väldigt god risgrynsgröt! Nåt måste man ju vara bra på =)Så just nu ser jag verkligen fram emot jul, har satt ihop en lista med klassiska jullåtar som jag laddar upp med! It will be legen…wait for it….dary!!!!!!!

Men Jul är inte det enda jag tänker mycket på just nu, eftersom jag har tränat hårt ett tag nu och just haft SM nyss så känner jag att det vore bra med en liten viloperiod innan jag börjar min uppladdning inför EM. Problemet är bara att jag har svårt att inte träna, jag är så beroende av det! Har därför kört ungefär ett pass om dagen den här veckan men lite lugnare än vanligt och tänker vila helt juldagarna. Efter Jul är det fullt fokus på nästa termin och alla utmaningar som kommer då! Fick reda på att jag har kommit in på juristlinjen på Uppsala i fredags, har inte helt bestämt mig om jag ska börja plugga i vår eller om jag ska vänta till i höst, men oavsett om jag gör det eller inte så är jag taggad till tänderna inför våren. Jag tänker köra på med träningen oavsett, jag tror på att man ska göra det man älskar här i livet och jag älskar verkligen min träning! Har dessutom många resor att se fram emot nästa år. En av de resor jag ser mest fram emot är min resa till brasilien som jag tänker göra i sommar!!!! Ska bli såååå underbart….hoppas jag!

Har kört SW pass ikväll och även om jag älskar min Gi mer så måste jag ändå säga att det är riktigt kul att man kan röra sig så som man kan i SW. Det blir ett högre tempo och smidigare, det är svårare att hamna i låsta positioner…Jag gillar SW mer och mer för varje gång men måste fortfarande säga att sätta ett lås  i SW inte går up mot känslan av att jobba med Gin…sorry alla sw fans! Däremot så måste jag säga att träningen ikväll var riktigt bra, jag gillar verkligen Ralfs pass, han har grymma tekniker och förklarar väldigt pedagogiskt! Det finns många utövare som är riktigt grymma men som inte kan lära ut, då är det så kul när man hittar de som man kan göra båda.

Hjälp nu är jag trött dags att sova, ska faktiskt upp imorn, har en körlektion att gå på. Thats right jag ska ta körkort!!!!! Eh så akta er på vägarna för jag är inte en höjdare på att bromsa…..

Lämnar er denna kväll med en av mina favvolåtar just nu

Stay cool

(Heheh för vi är i Sverige, fattar ni?)