rebelz.se

Lim, träning och lyckliga slut!!!!!

Hallå alla förmodligen småsjuka grapplers därute!

Efter EM verkar det som om alla tjejer som var där blev sjuka, vem var det som smittade undrar jag bara!!! Nej men helt ärligt så var det rätt så bra timingmässigt att bli sjuk precis efter en stor tävling men nu är jag tillbaka på mattan efter en veckas vilande och träningen rullar på nu! Körde ett pass igår, hade kunnat köra mer men ville inte pusha kroppen för hårt eftersom att jag fortfarande är lite snuvig. Körde sportjujutsu idag och imorgon står det tre BJJ pass på schemat. Det ser jag verkligen fram emot kan jag säga, på två av de passen är det jag som håller i träningen men ska försöka vara med så mycket som möjligt själv. De närmsta veckorna blir det mycket träning och kommer att köra på rätt så bra, har planerat tävlingsschemat fram till hösten och tänker därför vara riktigt noggrann med att planera träningen efter tävlingarna.

Något annat som jag ska vara riktigt noggrann med är maten, jag läser rätt så mycket fitness tidningar och de ger många tips men har insett att mina behov näringsmässigt inte riktigt är likadana som de som tränar 4 pass i veckan. På tal om mat så hände något  riktigt komiskt idag, var i uppsala och pluggade idag med min grupp. Det blev dags för lunch och så tittar min gruppkamrat på min mat och spottar ur sig: ” Men hjälp ska du äta all den där maten, du kommer ju aldrig få i dig allt, du är ju såååå liten!” Haha jag som tyckte jag åt lite idag…

Igår på Bjjn, körde jag med Linda som är tillbaka från ”just-blivit-mamma-uppehållet” och det var sjukt kul att få sparras med henne. Hon hjälpte mig även med sparring innan EM och det är grymt att veta att man kan få bra sparring från tjejer på klubben! På tal om tjejer så var det även många tjejer på träningen igår och jag hoppas trenden håller i sig. Har kört en hel del pass som ensam tjej och även om jag inte klagar som ensam tjej med massa vältränade killar så är det så annorlunda sparring man får. Plus att jag blir sjukt avundsjuk när man hör killarna snacka skit och skratta i omklädningsrummet och så står man själv i tjejernas. Nej fler tjejer på mattan är helt fantastiskt grymt!!!!!

Måste tyvärr nämna vädret också, jag hade vårkänslor bara några dagar sen, det var varmt och soligt i portugal och så helt plöstligt kommer det här himla äckliga slasket och snö, usch nu vill jag ha sommar, brasilien, och strand. Inte vara tvungen att limma ihop sina skor som börjat läcka bara för att superlimma ihop fingrarna istället för skorna. Aja limmet gick ju bort efter några dagar men ändå, jag vill ha värme! På tal om att limma ihop fingrarna så insåg jag en grej, jag tror fortfarande på sagor om lyckliga slut och går omkring med lim på fingrarna, inte så mycket som hänt sen dagis alltså!!!!!!

Aja nu är det dags att sova!!!!

Peace out!!!