rebelz.se

Rising from the dead…

Tiden går fort men långsamt. Lite så det känns. Träningen har börjat rulla på, mycket att pussla in på mitt lilla schema med nytt jobb, plugg och träning. Körde ett brottarinspirerat lunchpass i onsdags med Anders. Bra grejer som passar min stil, var riktigt kul och jag kände motivationen komma- tack Anders!

Satsar på Gameness närmast. Man vill ju så gärna ut och tävla på varenda tävling, men pengar, tid, ork osv räcker inte riktigt till, så känner att det är dags att vara lite realistisk. Därefter ADCC i Åbo. Kanske någon annan tävling här och var, om jag känner för det och hinner. En shootmatch skulle jag gärna vilja gå, men svårt när det är SW jag vill satsa på nu. Får kanske bli senare.

Annars då? Kan ju glatt meddela att jag, genom Budo Fitness här i Linköping, har fått spons från Fairtex. Absolut något som gör en glad. Förhoppningsvis kommer samarbetet att fortsätta och utvecklas när jag väl kommer igång med tävlandet. Dessutom har jag blivit intervjuad för en gratis lokaltidning här i Linköping; Nolltretton. Snygga bilder tog de, haha!

Intervjun kan ni läsa här.