rebelz.se

Girls Only, Dynamix instruktörskurs och snart Pan Ams!

Senaste tiden har det varit fullt upp, har varit på läger/kurs två helger i rad och där emellan har jag tränat på så mycket som jag hunnit. First things first så var GIRLS ONLY CAMP 4 helt underbart, det blev ett riktigt lyckat läger. Leticia Ribeiro som är en stor förebild för alla bjj utövare men speciellt för tjejer gav verkligen av sig själv och sin erfarenhet när hon instruerade. Hon och 5 andra tjejer bodde hos oss under GO helgen och hjälp vad kul och pratigt det blev!!! Lägenheten var helt plötsligt väldigt liten och stackars pappa blev nog uttröstad för det mesta men han verkade överleva ändå…

Något annat som var riktigt häftigt att se på Girls Only var hur många duktiga tjejer som var där, för det första så har vi aldrig haft så många graderade tjejer på mattan innan, totalt under helgen var det 43 tjejer och av dem var två svartbäten, tre brunbälten och sen flera lila, blå och såklart en del vitbälten. Det roliga med att träna för Leticia är att hon älskar att instruera så mycket att hon har svårt att sluta. Det hela blev ett bjj maraton. Var helt slut i kroppen efter helgen men så glad att lägret blev så lyckat och det känns som om det bådar gott inför nästa!! Sista helgen i oktober i höst är nästa inbokat, längtar redan.

Leticia och min kära Magga stannade kvar och tränade några dagar och vi hade det så sjukt bra. En av kvällarna fick Magga och jag för oss att googla på låtar som folk sjungt fel text till och hittade något som jag fortfarande skrattar till. Kan bara tipsa att googla på det själv, man får upp mycket roligt om man bara vet vad man ska googla på!!! Vi körde mycket side med Leticia och det passade ju bra för i helgen var det Dynamix instruktörskurs i Stenugnsund och temat var take downs och top control. Det blev en bra helg, lärde mig en hel del och jag kan först och främst säga att även om Stenugnsund ligger mitt ute i ingenstans så finns det mycket trevliga människor där. Hela helgen var lärorik, fick många tankeställningar om hur man är en bra instruktör och vad jag behöver göra för att utvecklas.

Instruerade faktiskt igår och försökte ta till mig det som jag lärt mig under helgen och efter passet sa pappa att han tyckte det var mitt bästa pass hittills. Vet inte om det var så eller inte men nya tankeställningar är alltid bra. Tur att man har pappor, vad skulle jag göra utan liksom? Han fyller fakitkst 48 idag, så om ni känner honom passa på att gratta honom. Nej nu ska jag på körlektion.

 

Snart PAN AMS!!!!!!

Peace out!!!!!