rebelz.se

Landslagsläger!!!!

Hej alla glada!!!

Long time no see, har inte skrivit på ett tag, men så blir det när man har galet mycket att göra. För alla som pluggat till jurist, jag lämnade just in mitt första PM i torsdags och kan säga att jag har all respekt för er i världen!! Men tillbaka till träningen. Snart är det dags för VM i Los Angeles så det hart varit mycket träning på sistone. Har kört mycket med underbara Linda från klubben som gett mig bra sparring och pepp. Två saker jag fick fortsatt nu under helgen. Från Fredag till Söndag har det nämligen varit landslagsläger på nacka dojo och det har verkligen varit ett grymt läger!!! 

Det hela började i fredags klockan 11, vi körde första passet och det märktes att alla var taggade, fanns en speciell stämning i rummet. Vi fick köra våra favoriter och sparring. Ricard Carneborn som är landslagscoach hade ett grymt upplägg och efter första passet var en hög standard satt. Resten av dagen körde vi på ett bra tempo. Så här efteråt, flyter passen ihop med varandra i huvudet men jag kan lugnt säga att i fredags kväll var jag slut i hela kroppen. På lördagen körde vi två pass. Lördag morgon kände jag mig så sjukt stel men efter uppvärmning så kom man igång och var riktigt taggad igen. ett av passen var extra speciellt, vi körde matchlik träning. Dels så övade vi på starter, alltså att gå in i matchen och ta det dit man vill, och sen delade vi in oss i coachpar. Man fick sen utmana andra par, så när min partner körde mot en i det andra paret så coachade jag och tvärtom. Efter all den underbara träningen så var fdet dags för paintball och middag. Jag kan lugnt säga att jag var mycket bättre på att äta än att spela paintball. När vi spelade hade jag en taktik och det var att så fort spelet började, gömma mig bakom ett stort hinder och stanna där gömd så länge som möjligt. Ja min insats där var nog inte så bra…

På middagen så gjorde jag en väldigt bra insats dock, jag pratade ytterst lite faktiskt, ingen tröttnade på min fina röst eller önskade att jag skulle vara tyst lite. Nejdå, jag tror nog de flesta hade nog velat höra ännu mer om alla intressanta saker jag hade att säga…jag har väldigt bra självinsikt förresten…eller? Nje skämt åsido, det är ett grymt trevligt gäng som kommit med i landslaget!!! Hade verkligen kul på och av mattan med alla.

Till sist var det dags för dagens avslutning. Två pass som båda var riktigt bra. Först fick vi köra favorittekniker och sen positionssparring. Det var riktigt nice och kändes bra. Sen efter en paus med lite härlig sol och några schyssta stories om vad som händer av mattan, så var det dags att ta ut det sista i kroppen. Det blev en sjukt grym fysbana som avslutades med sparring. Vi körde banan fyra varv, man skulle egentligen kört den i par men vi var ojämna så jag fick köra ensam. Det är tungt att köra ensam ibland men på samma gång gillar jag att kunna fokusera på mitt utförande och bara ge allt. Jag körde på och det kändes sjukt kul och bra, det är härligt med fys, I LOVE IT!!!! Sen till sparringen var jag slut och det skulle man ju vara men jag försökte kämpa på där också. Vi har haft massa mental träning och även lite föreäsning om träningsplanering och just nu känner jag att ett, det här är det bästa jag vill och jag har ett mål. Jag vet vad jag vill med min träning! Nummer två, jag känner mig riktigt peppad nu efter landslaget och nummer tre, den mentala träningen är guld värd. Det måste jag även säga att min familj är, får så mycket stöd av dem. Så tack Pappa för allt och grattis på mors dag Mamma! Nej det var nog allt jag hade på hjärtat just nu, men ni som känner mig vet att det lär inte dröja länge innan jag behöver skriva en massa igen. Jag har ju så mycket att säga helt enkelt!!!!

Åjuste, Grattis till Magga, som tog silver på brasilieros. grymt grymt bra!!!!!!!!! Love u!!!!!

Peace out alla!

ps. Tacka alla de som var med och gjorde helgen perfekt!!!!