rebelz.se

Seminarium med Pedro Duarte

Hilti Stockholm kommer att inviga sina nya lokaler på Årsta Skolgränd 8 med ett öppet BJJ/SW seminarium med Pedro Duarte den 18 och 19 juni.

Den 18:e och 19:e juni anordnar Hilti Stockholm ett öppet BJJ- och Submissionwrestling-seminarium med det erfarna svartbältet Pedro Duarte. Pedro är en mycket pedagogisk och uppskattad instruktör som har instruerat på Hiltiklubbar i över tio års tid. Seminariet består av två pass på lördagen och två pass på söndagen. Första passet båda dagarna är med dräkt (BJJ) och håller på mellan 10.30-12.30. Det andra passet är 14.00-16.00 och är utan dräkt (SW).

Det kostar 400 kr för två pass eller 600 kr för alla fyra passen. Om du bara vill gå två pass kan du välja om du vill gå en hel dag eller istället köra ett pass per dag. Adressen är Årsta Skolgränd 8 och det tar bara ett par minuter att gå från antingen Årstaberg pendelstågsstation eller tvärbanestationen Årstaberg. Detta är också ett utmärkt tillfälle att se Hilti Stockholms nya och stora träningslokal! Anmälan görs till marcuswidengren@gmail.com och betalning sker på plats