rebelz.se

Högklassig träning och nålar!

Mycket blandade känslor just nu, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Dom senaste dagarna har bestått av högklassig submission wrestling träning på Gladius med August Wallén. Goda açai smoothies, Brasiliansk mat, timmar av Mundials att kolla på, för att sedan avslutas med en nål in i knät, och kortsiktiga mål krossade. (Varning för kanyl bilder)

SW passen på Gadius hålls just nu inför tävlingarna av August, träningarna håller väldigt högklass både instruktörs mässigt och sparring kvalité. Jag har lärt mig väldigt mycket det senaste och det är väldigt skoj att gå och träna!
När man drillat en teknik och känner sig färdig, lägger August alltid till en detalj och det finns alltid rum för förbättring. Sparringen har gått jättebra och jag känner mig i väldigt bra form och ligger runt 82kg istället för normala 85k.

Innan träningarna har jag laddat upp med powersmoothies med acai på Pinkbär Café. Mycket fräsh glass och juicebar på Linnégatan i Göteborg.

Efter träningen i Torsdags så svullnade mitt ena knä upp. Och igår fick jag åka till doktorn när jag inte kunde gå längre och resultat ser ni på bilderna 🙂
Nu känns det mycket bättre men jag kommer dock inte kunna tävla i Alive och antagligen inte SM heller. Och det känns oerhört surt.
Som tröst har jag OP tid om 2 veckor och förhoppningsvis kommer jag fixa en gammal skada för en gång skull som hållt bak mig i min träning oerhört senaste åren!

Ikväll får man stå med lindat knä hela natten iklädd skyddsväst och vara trevlig endå. Thats life. Men man kan alltid se positivt på allt negativt och blicka frammåt. Men det är rikitgt surt att inte kunna rulla efter sett Mundials och inspirationen flödar!