rebelz.se

SW SM, och snart Brasilien!!!!

Hallå alla!!!

Kom hem från USA i onsdags och det känns så sjukt konstigt att vara hemma i stockholm igen, tiden har gått så fort och snart ska jag iväg igen. Att vara hemma igen påminner mig dock om hur mycket jag älskar stockholm och Nacka Dojo. Alltid skönt att komma hem till sig egen matta, att få sitta och snacka med gänget efter träningen. Speciellt kul var det att åka ner till Halmstad med Ralf, Linda och James för SW SM. Ett härligt grymt gäng att hänga med, till och med när de är hungriga. Både jag och Linda låg bra till i vikt och kunde käka men stackars Ralf och James fick hålla igen så att det stod ut med ”tysta” lilla mig var väldigt imponerande =)

Eftersom att det var SM veckan så var alla hotell fulla nere i Halmstad men tack och lov så fick vi bo hemma hos James kusiner, vilket var supertrevligt!! Något mindre trevligt var jetlagen, klockan 3 på natten vaknade jag super pigg!! När det var dags att gå upp på morgonen var jag dock inte lika vaken. Men jag kom upp, vägde in med god marginal och började värma upp. Vi var tio tjejer i viktklassen. Första matchen var mot Jessica Green tror jag hon hette, fick en take down tidigt i matchen, passerade guarden, mountade, tog back mount och avslutade med armbar, tror jag…

Nästa match var mot Sophia Nordenö, en sjukt stark tjej från Hilti, jag gick på take down men hamnade underst, sen tror jag att jag fick en reverse, hade ett armbar försök men det är inte lika lätt utan dräkt märkte jag. I mitt trötta huvud nånstans mot slutet glömde jag att man inte fick hoppa guard. Hoppade guard och fick ett minus poäng. Matchen slutade därför 2-1 till henne. Ine så smart av lilla mig men man lär sig av sina misstag.

Då blev det bronsmatch för mig mot Linda, min underbara klubbkamrat och träningspartner. Visste att jag inte skulle kunna ta en stående kamp mot henne för hon har grymma nedtagningar så jag dök efter foten, hon sprawlade och jag rullade tillbaka till guard. Fick ett armlås där nånstans och så fick jag mitt tredje SM Brons!! Nämnas ska att detta var Lindas come back efter mammaledigheten  och att hon är min förebild på många sätt, tycker det är underbart att se henne på tävlingsmattan igen! Med tanke på att jag kört ungefär två sw pass totalt de senaste tre fyra månaderna så känns det faktiskt rätt så bra. Så jag tror jag är nöjd med helgen förutom kanske guard hoppet. Känns som en bra uppladdning inför Rio open som är om typ tre veckor. Hjälp tiden flyger!!

I öppna viktlassen mötte jag Janni Larsson i första matchen., det blev noll noll men hon vann på dombeslut. Efter det fick jag äntligen duscha och kolla på alla andra grymma matcher. Lyckades få skjuts hem med hilti gänget och måste säga att resan blev väldigt trevlig, tack för att ni tog med mig. Var så sjukt skönt att få komma hem tidigt och smidigt. På tal om resor så åker jag snart, på torsdag sätter jag mig på ännu ett flygplan och åker till Brasilien, det ska bli helt underbart…hoppas jag =)

Nu ska jag i säng och vila upp mig lite, håll tummarna för att jag lyckats ställa tillbaka tiden som den ska =)

Peace out!!!!