rebelz.se

BRAZIL!!!!!

Tjena alla!!!

Nu ar jag antligen i brasilien, efter en vaaaaaaldigt lang resa! Jag akte ju ner sjalv, Pappa kommer ner om en vecka och som resultat av detta var jag tyst vaaaldigt lange. Nagot som jag kan ha lite svart for…detta ledde till att jag borjade prata med den stora bredaxlade norrmannen bredvid mig pa flygplanet fran paris till Rio. Detta visade sig vara ett stort misstag…

Man har inte sa stort utrymme nar man flyger, det vet de flesta. Detta innebar att de som ar lite storre oftast maste sno andras utrymme, typ mitt utrymme! Och smart som jag ar borjar jag snacka med manniskan som darmed far intrycket att jag inte har nat emot att han snor typ halva mitt sate. Eller att han nar jag forsoka sova lagger armen bakom min nacke sa att jag typ far nacksparr. Sista droppen var anda nar vi hade pratat lite och jag sager att jag ska sova lite och nar jag sen satter pa horlurarna och blundar sa fortsatter manniskan att forsoka snacka med mig…Jag larde mig av mitt misstag, tro mig!!!

Nu till nat roligare, vackrare och definitivt battre luktande, namligen Brasilien!!! Blev upphamtad pa flygplatsen av Beatriz Mesquita som jag bor hos. Hon bor i Saquarema som ligger tva timmar utanfor Rio. Efter att ha tagit dte lugnt ehmma ett tag sa akte vi och tranade. Korde bara sparring, rullade med henne och ett annat svartbalte samt ett riktigt duktigt lilabalte sa jag var helt slut efter tre rundor. Vi korde fri sparring och det var haftigt att vi fick till sa mycket rorelse och kunde byta positioner hela tiden. Ibland lyckas man trana sa att allt annat bara forsvinner, det ar avslappnat men anda valdigt fokuserat sa korde vi igar. Efter forsta passet gick vi och kakade acai och brod. Da kandes livet riktigt bra kan jag saga. Nar vi kakat sa var det dags for pass nummer tva, vi gick och gymmade.

Gymtraningen igar kan jag saga var en speciell upplevelse, jag har ju mitt traningsprogram som jag fatt av ricard och nar jag kom till gymmet sa sag jag att de hade mycket fria vikter och skivstang vilket ar det jag behover for mesta av ovningarna sa da gar man liksom in i automode, man kan ju sitt program. Men sa fort jag borjade trana sa kom en tranare pa gymmet fram och skulle hjalpa mig med allt. Han skulle satta pa mina vikter pa skivstangen, ta av vikterna for skivstangen, stod och tittade nar jag tranade typ hela tiden, det kandes valdigt konstigt att ha nan som servade en konstant och bara stod och kollade. Men det var riktigt skont att fa gymma och veta att jag har tillgang till gymmet sa att jag kan jobba med mitt styrkeprogram. Jga borja kanna mig stark i kroppen och vill bygga pa den kanslan. Dagen innan jag akte hit sa korde jag ett fyspass med Linda och den kanslan jag hade i kroppen efterat ar nog en av de basta kanslorna som finns. Trott men glad och stark pa samma gang.

Vi avslutade kvallen igar med mer sparring och jag fick kora med flera duktiga kilalr som lyckades anpassa sig sjukt bra. De var valdigt rorliga och anvande teknik istallet for styrka sa det blev riktigt bra traning for mig. Jag var dock lite for trott for att orka hela passet, vi sparrades bara och efter typ 6 rundor sa kande jag mig helt slut i kroppen sa vi akte hem och forberedde oss for att ga ut och dansa.

Den planen gick i kras ratt sa fort, jag la mig i sangen en liten stund for att ta en powernap och i nasta stund vaknar jag av att vackarklockan ringer. Den stangde vi dock av och sa sov vi till halv 11. Ja man kan val saga att jag var ”lite” trott.

Aja nu ska vi ut och dansa pa riktigt sa det ar dags att gora i ordning sig, jag ska forsoka att inte somna pa vagen.

Peace out!!!!