rebelz.se

Rio Open, snart smäller det!!!!

Tjena alla sköna människor!!

Hoppas ni har det bra hemma i Sverige och att ni njuter av sommaren riktigt ordentligt. Här i brasseland är allt bra, ska tävla på imorgon Torsdag klockan 2.40 pm i Rio Open så just nu vill jag mest att tiden ska gå. Har verkligen längtat efter att få tävla och efter mycket fix och trix, väl behövd hjälp, och membership – ID- pappershelvetet som man mest vill sätta eld på så är jag anmäld, redo och längtar mest efter att komma upp på mattan. Har vilat nu inför och jag känner mig riktigt riktigt sugen…

Även om jag bara vilat två dagar nu inför tävlingen så har jag redan en sån sjuk bjj – abstinens, jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan träningen i mitt liv. Varje träningspass just nu är lite som en present, jiu jitsu passen innehåller så grymt bra sparring och många fina tekniker, och gympassen har blivit något som jag ser sjukt mycket fram emot. Kör hårt med mitt program och känner mig starkare och starkare i kroppen. Hängde med Beatriz till en brasilians gymaffär och köpte en träningsdräkt som tjejer här har på sig när de tränar och i den ser man verkligen vältränad ut, vilket är lite kul tycker jag! Vet dock inte om jag är helt redo att visa upp denna träningsdräkt i Sverige än, lär bli rätt så hårt utskrattad, min käre far skrattade i ungefär en halvtimme när jag visade den för honom.

Nåt som jag däremot är lite orolig för är mitt stackars stackars öra, pappa tömde det i lördags och det har svullnat upp lite igen…vi får se hur det blir med mina öron. När jag fick mitt första blomkålsöra sa min kära mor följande uppmuntrande ord: ”Men nu blir du ju aldrig gift!!!”. Undra vad hon säger när hon ser att jag fått två…

Förresten min kära far har äntligen anlänt, vi hämtade upp honom i fredags och jag kan lugnt säga att om jag måste se en till video från Kuba där han har varit och dansat salsa, så lär jag bli blind. Nej ärligt talat grymt bra att ha honom här, kämpar på med min portugisiska men jag fick inte prata så mycket medan han var borta.

Aja till sak, imorgon smäller det!!! Jag ska in på mattan, känner längtan efter mattan med varenda fiber i kroppen. Tänker gå in och ge mitt allt allt allt. Håll tummarna för mig!!!

Nej nu ska jag försöka sova men länkar en låt som taggar mig lite!!

Peace out!