rebelz.se

Back in town!

Jajamensan det är jag minsann! Efter kusins fina bröllop och bullätande hos farmor uppe i de norra skogarna, är jag back in town! Anders har lagt upp ett fyra-veckors träningsschema för mig som nu ska vara min Bibel! Idag var det visst basövningar som stod på schemat, fick jag upplysning om via sms. Träffade Sara nere på KC vid halv sex, körde en uppvärmningsrunda Couture Complex och sedan tung bänkpress och tungt marklyft. Kan konstatera att jag är sämst på det här med styrketräning, men ändring ska det bli! Skön känsla i kroppen såhär i efterhand!

Körde några ronder grappling med killarna som körde MMA därefter. Känner att jag latat mig och ätit för många bullar.Vikten ligger på stadiga 62,5 kg kvällsvikt, här ska också jobb göras! Slut på farmors bullar och kakor! In med keso med banan och hallon!

Jag har inte ätit godis på ett dygn heller! Woho! En sann prestation för mig! Blev peppad av fröken Lindahl som jag var och dinerade med efter träning- hon har inte ätit godis på två veckor, trots att hon fortfarande lider av abstinensbesvär! Det ni! Hon har loosat typ 2,5 ”mamma”-kilon (som vi kallar det. Det är sådana där kilon som gör att det ser ut som att man har en mamma-kropp. Trots att man inte är mamma, alltså.) på några veckor, och allt hon gjort är att sluta äta godis, chips och dricka cola, samt ut och springa lite då och då. Jag ber till alla gudar som finns att jag också ska tappa två mamma-kilon bara sådär!

Jag och fröken Lindahl som "två koleanska adoptivpälon"! Dessa dräkter är mycket förlåtande mot "mamma"-kilon!

Det blev visst många utropstecken i det här inlägget!

Min mage ser ut som en deg… Fan nu blev jag deprimerad! Hejdå.

PS. Behöver jag säga att jag och fröken Lindahl var BÄST på maskeraden?! Nej! Jag tänkte väl det va!