rebelz.se

Taggad till tänderna!!!

Hej allihopa!!!

Det har varit en lite lugnare träningsvecka eftersom att något riktigt grymt händer snart. Något som kommer att kräva mycket fokus, lämna mig med massa blåmärken och som jag har längtat efter. Den här helgen är det nämligen dags för Landslags…. wait for it…. läger!!!!! Jag är super taggad, vet inte om det märks men om ni inte får den vibben av detta inlägg så får ni helt enkelt bara tro mig. Jag drömde till och med om Nacka Dojo inatt där lägret kommer att vara. Its gonna be NICE!!!

Men som sagt en lugn träningsvecka har det varit i väntan på lägret vilket gör att jag är lite väl sugen. Har bara kört fyra pass den här veckan, varav ett var ett gympass så jag känner att jag har ett stort behov av att få rulla. Däremot känner jag att det nog varit lite välbehövt med vila för det har känts lite småtungt i kroppen på sistone. Verkar som om alla jag pratar med är eller har varit förkylda och jag har även känt lite smått i kroppen men jag har tränat och det har inte brytit ut så jag hoppas att det inte tänker göra det heller. Tränade två pass idag och kände mig riktigt bra i kroppen så förhoppningsvis håller den känslan i sig. Det blev ett gympass först och sen team pass där man får öva på sina favorittekniker både stående och på marken, och passet avslutas med sparring och fys. Det är nog mitt favoritpass på hela veckan. Idag hade jag stora privilegiet att köra största delen av passet med Ralf, vilket kändes givande för mig i alla fall. Det är så nice att träna med någon som man får feedback från. Speciellt när de tips man får hjälper en att få till teknikerna. Sen lyckades jag för en gångs skull spela en låt på träningen som Ralf gillade vilket gör att jag stolt konkluderar att passet kändes lyckat.

Något som också känns väldigt lyckat men framför allt användbart är Activio (pulsbanden) som vi har börjat använda på klubben. Till exempel idag så kunde jag lätt med hjälp av en snabb titt på pulsmonitorn justera hur jag körde. Att se till att höja tempot när jag låg lite väl lågt i puls och att hålla koll så att jag gick ner bra i puls efter till exempel ett sparringbyte. Att gå ner bra i puls verkar dock gå riktigt bra för mig och det i sig är goda nyheter för man vill ju kunna återhämta sig mellan till exempel två matcher.

På tal om återhämtning så  ska jag sova snart, har ju mycket träning framför mig den här helgen och jag vill få ut så mycket som möjligt av lägret. Tack och lov att jag har hela helgen på mig….

 

Kanske dags att vinna på lotto så jag slipper göra disken när jag komemr hem efter all träning…

Peace out!!!