rebelz.se

Dynamix sparringläger + smått o gott!!!!

Hallå alla höstmänniskor!!!

Jag antar att ni som inte gillar höst har gått och gömt er nånstans, ett hett tips är att inte försöka gömma er i en ishockyhall. I lördags var jag med på Team Dynamix sparringläger inför SM i Linköping. Vi sparrades i en brottarlokal som låg inuti en ishockeyhall. Det var grymt att vi kunde vara där men hjälp vad jag frös. Jag insåg rätt så snabbt att isporter inte är något för mig, jag håller mig mycket hellre till en svettig liten brottarkällare som luktar fötter än att hänga i en ishall. Känner dock att jag måste poängtera att lokalen i Lindköping inte luktade fötter, däremot så var den förvånansvärt rymlig!

Sparringen var ledd av Martin Janson och jag måste säga att han verkligen har talang för att hålla pass. Stämningen var riktigt bra under alla pass och upplägget gjorde att man lyckades behålla fokus, jobba på både styrkor och svagheter  och dessutom ta ut sig ordentligt på sista passet. Ibland blir det nämligen så att man kör så hårt att man inte orkar ta ut sig på sista passet eller tvärtom att man sparar sig och inte tar ut sig alls, men Janson gjorde ett riktigt bra jobb och jag kände att för mig blev det ett perfekt upplägg. Det tredje passet på dagen var riktigt tufft mot slutet men tills dess orkade jag med men fick ändå kvalitetsträning fram tills dess. So i was happy!!! På tal om happy så åkte jag med Linda och Ola från klubben, till Linköping och det var riktigt trevligt för mig. Kanske inte lika trevligt för Ola som ville sova men inte riktigt lyckades då någon (kanske jag) pratade typ hela resan dit och tillbaka. Förutom att hålla Ola vaken så lyckades jag chocka Linda genom att vara tio minuter tidig på morgonen, plus att jag duschade snabbt och jag lyckades få med mig allt jag behövde. Jag skrämde nog mig själv också genom att vara så duktig…

I söndags hade jag vilodag och det var välbehövligt kände jag, kroppen är lite sur på mig just nu. Den vill inte riktigt träna så mycket som jag vill och jag fattar inte riktigt varför men jag inser att man behöver vila. När jag planerade inför hösten funderade jag på att köra London Open som kommer nu i helgen men jag insåg igår  hur bra det är att jag har nästa helg på mig att ladda upp inför SM. Jag ser riktigt fram emot det. Sjukt sjukt taggad.

Idag har det tekniskt sett vart tre pass men jag tänker bara räkna med två för ett utav dem var väl inte helt fokuserat. Det är svårt att ha hundra procent fokus på allt hela tiden, på sistone har jag och Linda haft riktigt grymt fokus och det kändes av både i helgen och idag när vi gymmade. Så fokuset finns ju där och efter en god natts sömn ska jag verkligen plocka fram det till morgondagens pass. På samma gång måste jag säga att det finns nog inget trevligare än lite lugnt skojrull, men sånt får vänta till efter SM, eller kanske till och med till nästa sommar.

Nej dags att ge mig för idag, måste bara Gratta alla som tävlat på ADCC och American Nationals i helgen många grymma resultat, så sjukt kul att höra!!!!

En liten länk bara, kolla de tre första minuterna och så kommer ni förstå varför vi ipodlyssnare måste hålla samman!!!! Det här hände nämligen mig häromdagen!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=SWGlkmw2lyM

Peace out!!!