rebelz.se

Ny på Grapplingbloggen

Hej!

Jag är ny här. Drev förut en liten träningsdagbok i bloggformat, främst för eget bruk, som hittades av Grapplingbloggen och jag fick en förfrågan om att börja blogga här. Eftersom man slaviskt följer sajten så kunde jag såklart inte tacka nej!

Jag är då 21 och tränar på Fightzone i Kalmar. Har kört totalt i 3 år och började med lite thaiboxning och SW, sen blev det lite kors- och ledsbandsskador och högst sporadisk BJJ, fram till att jag våren -10 tog tag i saker och ting och satsade fullt ut på främst Brasiliansk Jiu Jitsu som har blivit passionen i livet.  Det hela har lett till att jag i slutet av sommaren/början av hösten blev graderad till blåbälte av min huvudinstruktör Anders Håkansson. Har alltid också följt MMA, som dom flesta andra kampsportsnördar, och under våren i år  så valde jag att börja köra helhjärtat även på det, och nu gör jag tävlingsdebut i Tyskland 10 december.

Jag har tävlat i Danish Open, DM i Småland, grapplingligan och Fenix Open i grappling tidigare. Kommer även ställa upp i Stenugnssund, Swedish Open, nu 12:e november. Så jag försöker vara så aktiv jag kan på tävlingsmattan, mycket på grund av hur utvecklande det är för gamet, och för att det är fruktansvärt roligt!

Nu är klockan mycket och kneget kallar även imorgon. Kort och gott, kul att vara här och bidra med mina alster! Hoppas min träning och mina erfarenheter kan inspirera, eller i alla fall ge någon form av god läsning för den intresserade.

Ha det gött! Rulla lugnt!