rebelz.se

Polska hemliga tekniker? + ABC Boxing dag 1/3

Träningen på klubben flyter på och jag är jätte stolt över killarna som kommer ner och kämpar sig igenom alla tuffa pass! Utvecklingen går i rasande steg och man kan inte tro att killarna bara kört i 2 mån! Redan är det kanske aktuellt för tävling på vissa!  Framförallt känns oerhört givande att få instruera  jag lär mig mycket hela tiden och blir hela tiden bättre på att hålla pass!

httpv://www.youtube.com/watch?v=YMkSxLyOiE4

Man tar ju efter det goda, och mycket av passen är inspirerade av träningarna från Polen där jag haft bland dom mest givande passen i grappling.
Jag har spenderat dom sensaste sommrarna i Polen och tränat med duktiga grapplers och snappat upp mycket coola moves, jag har bland annat ett klipp på youtube privat där en av Polens bästa ADCC fighters visar sin ”hemliga teknik” funderar på att lägga upp och göra offentligt här på bloggen, kanske nån bra dag!

Av samma fighter lärde jag mig också en riktigt härlig teknik som jag tänkte visa i nästa inlägg 🙂 båda teknikerna har jag gjort i final matcher! Så dom fungerar verkligen, competition tested and aproved!

Idag tävlade duktige grapplern, min träningskamrat och vän Andreas i ABC boxnings Cupen och avancerade till semifinalerna som går imorgon! 414 Grappling Academy drog dit dit och supportade, även våran fotoexpert Josef Andersen var på plats och filmade, han drog fram stegen och stativet för bästa kvalité! Jag var i Andreas hörna tillsammans med Stig från GBG Box Team. För er som vill se en grappler gå in och kriga i boxningsringen kan hålla ögonen öppna på vår youtube kanal!  http://www.youtube.com/user/414GrapplingAcademy

 Josef Andersen http://josefandersen.com/