rebelz.se

Brunt bälte i BJJ och helgens Seminarier!

Jag deltog på två lärorika seminarier i helgen, Lördagen hos Gracie Barra Lidköping med 2x world champion Carlos Lemos Jr och sen Söndagen hos FKC Paragon i Göteborg med en av världens bästa BJJ tränare Ricardo ”Franjinha” Miller!


(GB Göteborg deltagarna tillsammans med Carlos, Niclas och Peter)

Lördagen åkte vi från Gracie Barra Göteborg upp till våra BJJ bröder från Gracie Barra i Lidköping och deltog i det årliga Carlos Lemos Jr lägret! Vi körde temat öppen gard, jag och min kära vän Paulo körde ihop hela seminariet och det var extra väldigt kul för ingen av oss höll i träningen för en gångs skull 🙂
Efter seminariet blev jag och Paulo graderade till brunt bälte av Carlos, Niclas Gustafson och Peter Berglund! Sahand Kijani fick också lila bälte och monstret Niksa Zinga fick sitt blåa bälte!

Söndagen blev det att åka till Frölunda och hälsa på min vän ”Orcbite” Christian och träna på Franjinha Miller seminariet också, väldigt roligt pass med många nya saker från deep half guard. Jag körde även med Franjinha under tema sparringen och fick jätte bra tips och råd under sparringen vilket jag uppskattade jätte mycket och jag kan absolut rekomendera att besöka Franjinha nästa gång han är på besök, och hoppas även att någon av hans elever kommer till sverige också snart!