rebelz.se

Elak förkylning!!!

Hej alla sköna människor!!

Här sitter man förkyld i soffan och önskar att man kunde träna, men icke sa nicke för jag är förkyld. Trots at jag vet att det är bra att lyssna på kroppen så känns det så sjukt hemskt att vila.

Vaknade upp i söndags och kände att kroppen sa Nej! Så trots att jag hade ett inplanerat pass så tänkte jag att om jag nu för en gångs skull lyssnar på min kropp så kanske jag håller mig frisk och kan träna på nästa vecka. Men nu bestämde sig min kropp för att bli sjuk ändå, så jag tänker förhandla med den och säga att eftersom den blev sjuk trots att jag vilade så får den bli frisk till imorgon. Då kommer nämligen Marcelo Yogui till nacka dojo, så imorgon kväll ska jag vara frisk!! Därmed basta!!!

Hade dock en väldigt bra träningsvecka förra veckan, speciellt i lördags då jag simmade igen första gången på länge, vilket var asnice! Förutom det så tränade jag med Ralf och två andra killar som var schyssta att köra med. Det blev riktigt bra sparring på passet för mig, kändes riktigt bra när jag körde, så nu vill jag köra mer!!! Dumma förkylning.

Aja nu ska jag fortsätta varva komedier med sorgliga romantiska filmer, äta flingor och fokusera på att bli frisk igen!!!

Peace out!!!