rebelz.se

D-Day – Operation

Vaknade 03:45 inatt, halvtrött men omöjligt att somna om så jag slängde på en film på TV det blev en MMA film Warrior, helt värdelös i sitt sätt att försöka efterlikna Rockyfilmerna men några snyft och tårar blev det allt.

Kl 10.30 ska jag åka till Ortopeden och operera mitt knä och det är lite blandade känslor naturligtvis, skönt att slippa att det knakar och låter när jag går i trappor tex och att knät slutar svälla upp, och jag hoppas att det slutar göra så förbaskat ont!
Så det blir till att gå ner i källaren snart och tvätta mig, Babak var så snäll att lämna av svampar och specialtvål som blev över efter sin operation nyligen.
Varför gå ner i källaren kan man ju undra? Jo, för jag bor nämligen i Göteborgs enda Ghetto, finns inga duschar inne i lägenheterna här utan man får gå ner i en källare som är olåst 24/7 där det bor diverse pundare och monster. I källaren finns också en tvättmaskin och en söndrig centrifug från 80 talet.
Hemdörren går inte att låsa innefrån heller, första gången jag testade låsa (vilket man gör med nyckeln) innefrån så fick jag inte upp dörren på 1 dygn och missade träning och jobbet.
Så för er som vil lära er låsa en gammal oduglig dörr: Fäst ett BJJ bälten runt handtaget och i dörrkedjan, då blir det omöjligt att dra ner handtaget från utsidan! Skicket inne i denna 1:a från helvetet ska jag inte gå in på, ska bli skönt och flytta snart.

Träningsmässigt, igår höll jag mitt sista pass på 414 Grappling Academy för terminen och det blev mycket omoplatas från olika positioner bara för att det är så skoj, sen kvalité rull med MMA proffset Christoffer Svensson och Andreas Mark!

Jag vill också slänga in lite reklam för vår nya hemsida som lever! Stort tack till Boris på Epic som slängde ihop sidan åt oss, riktigt nöjda!
grapplingacademy.se

Film mässigt har jag inte så mycket att erbjuda faktiskt förutom ett klipp från ett läger i helgen för Krav Maga Göteborg där jag höll ett MMA pass vilket var ganska skoj faktiskt, detta klipp är en mitts drill som är ganska rolig att köra.
httpv://www.youtube.com/watch?v=bxHvWbVbB20