rebelz.se

2 dagar kvar

Okej, damer och herrar. Om 2 dagar åker jag på min första träningsresa!

Så här ligger det då till, på måndag åker jag till Birmingham och ska träna på Gracie Barra Birmingham. Jag blir borta i cirka en månad och tänker dela med mig av mina erfarenheter därifrån här på Grapplingbloggen.

 

Som ni kanske sett så heter jag Tony och bor i Umeå. Jag har tränat bjj i ca 2 år nu och har på nått sätt också lyckats förtjäna ett blått bälte. Just nu tränar jag cirka 5 bjj pass i veckan och försöker klämma in lite styrke- och konditionsträning däremellan. Har inte hunnit tävla nått som blåbälte än men siktar på att tävla så mycket som möjligt efter resan. Den enda riktiga tävlingen jag ställt upp i var Stockholm Open som vitbälte, där fick jag gå hem med en silvermedalj.

Ska försöka skriva minst ett inlägg varannan dag men att fylla inläggen med nått som låter vettigt lär bli en större utmaning än själva träningen.

Hörs!