rebelz.se

2012, snart EM och summa kardemmuma!!!!!

Gott nytt år allihopa!!! Lite sent så jag borde väl egentligen säga god fortsättning! Det är mycket som ska hända i år, jorden ska ju gå under bland annat men innan dess planerar jag att tävla lite, eller ja så mycket jag kan! Tänkte dock börja det här inlägget med att sammanfatta mitt 2011. Så here we go:

Mitt 2011 böjrade med ett EM brons, vilket kändes bra men lämnade mycket mersmak. Jag tränade på inför Pan Americans som jag ställde upp i för första gången, knep ett guld i min viktklass och stannade kvar lite efter tävlingen för att träna med Leticia Ribeiro, vilket alltid är lika givande!! Sen var det tillbaka till Sverige för att förbereda mig inför VM. Jag tränade på riktigt bra och och förberedde mig bättre än vad jag gjort innan, laddade riktigt ordentligt. Åkte till Los Angeles i början av Juni, tävlade och förlorade första matchen mot Angelica Galvao som vann viktklassen. Förlorade på två fördelar vilket kändes skitsurt. Jag stannade dock kvar i USA och tränade med Leticia Ribeiro i San Diego till slutet av juni. De veckorna var grymt härliga men kände mig fortfarande lite nedslagen efter VM, Jag åkte dit för ett Guld och kände att jag hade chansen. Spenderade ungefär en vecka i Sverige innan jag drog vidare till Brasilien i Juli. Veckan som jag spenderade hemma, han jag dock inte vara så mycket hemma på för jag tävlade på sw SM i halmstad, helt oförberedd. Jag hann köra ett sw pass innan tävlingen, blev dock en skitkulresa och kom hem med ett brons, så kände mig rätt så nöjd. Men när man väl snackar om resor så kan jag ju bara säga att mina upplevelser i brasilien var fantastiska. Det var min första gång i brasilien och trots  att det var skitstruligt att ta sig det, nästan omöjligt att anmäla sig till Rio open, så var det verkligen värt det. Jag fick massor av grym träning, sjukt god mat, träffade världens mest gästvänliga människor och fick se ett otroligt vackert land. Rio Open gick bra, fick med mig ett guld därifrån, vilket kändes grymt bra också. Efter Rio Open åkte jag dock på världens förkylning, efter en vecka av förkylning och det var dags för mig att åka hem så var jag fortfarande sjuk. Kom hem första dagarna i Augusti och gjorde allt man kan göra för att bli frisk då Dynamix Summercamp skulle börja senare den veckan. Blev inte helt frisk men var med ändå och hade det fint, önskade dock att ajg kunnat sparrras mer, får bli mer i år istället. Sen började skola igen, och stora målen för året var klart. Hade dock SM kvar, i vilket jag placerade mig två, var nog en rätt så missnöjd två men man lär sig av sina misstag.

Efter det Swedish open, tog ett silver och ett guld och sen har det varit mycket fokus på 2012. För att sammanfatta 2011, ett bra år med mycket upplevelser och många tävlingar, dock nådde jag inte höjderna jag ville nå till hundra procent och det hoppas jag på i år, 2012.

Så här är lite planering för 2012:

Snart EM nu i slutet på januari, och jag tänker pröva att köra i -58.5 klassen, jag har legat så lågt i vikt så länge och har vägt 58 i morgonvikt länge nu så i år ska jag testa på det. Vilket känns läskigt, spännande och nytt. Efter EM är det countdown till Girl Only med Leticia Ribeiro i nacka vilket ska bli skitkul. Hon är en stor förebild inom idrotten och efter att träna med henne så kan jag säga att jag en dag önskar att jag skulle kunna vara lika teknisk som hon. En vecka efter lägret så är det Nordic Bjj open championships och kort därefter drar jag till USA, SAN DIEGO för att träna med Leticia. Ska vara där ända fram till efter VM, resan är bokad, betald och just nu längtar jag bara. Sen i sommar får vi se hur mycket pengar jag har och om jag kan bekosta en resa till Rio open i år igen. Sen till hösten blir det uppbyggnad igen. Så ser en dle av mitt 2012 ut och jag hoppas på ett grymt år. Just nu är jag förkyld och nästa vecka är det landslagsläger men först ska jag ha min tenta i skolan, jag ser mer fram emot lägret….

Anyhoo hörs snart igen!!

Peace out!!!!!