rebelz.se

Turtle

Det har inte hänt så mycket spännande sen sist. Dagarna ser rätt likadana ut: går upp, äter frukost, går till träningen. Går hem, äter luch, vilar, äter middag, går till träningen. Går hem och äter. Blir rätt mycket promenader, tar väl ca 25 min att gå till träningen och sedan 25 minuter att gå hem. Skulle kunna ta bussen men jag tycker det är rätt skönt att gå till och från träningen och fundera lite över tekniker samt ladda upp mentalt.
Kände mig rätt sliten imorse och hade tänkt vila från förmiddagsträningen men efter lite frukost och lite funderingar fram och tillbaks så kom jag fram till att det är lika bra att gå dit och göra mitt bästa när jag ändå har åkt hit. Det visade sig vara ett bra beslut eftersom det gick riktigt bra och Norbit, som var dagen instruktör, visade ett otroligt bra sätt att ta ryggen på från turtle.

Idag kom värmen tillbaka också. Vi har haft det ganska kallt några dagar nu men idag var det kanske + 10 grader! Ingen sol dock som det har varit dom senaste dagarna men väldigt kvavt och varmt i luften. Så det var skönt att skippa långkalsongerna och vinterjackan.

För övrigt så kan jag säga att jag börjar känna mig rätt sliten i kroppen, vilket märktes på vägen hem från träningen. Jag pratade i telefon men det blev ett ganska kort samtal eftersom jag blev så trött i armen av att hålla upp telefonen.
Ser fram emot vilan på söndag! (Fast när man väl är ledig så längtar man till att få träna igen..)

Imorgon blir det 2 pass igen, och ska även försöka hinna med en tvätt.
Lyckades i alla fall ladda upp en bild idag sedan havererade maskineriet.
Håll till godo!

Hörs!