rebelz.se

Lördag

Så var veckans sista träning avklarad. Körde ett pass med gi på förmiddagen och eftermiddagen har jag spenderat i tvättstugan. Idag låg fokus på hur man ska sitta i någons guard, och lite olika varianter på att öppna och passera den. Efter teknikdelen gick vi vidare med sparring, var helt slut efteråt.  Ska bli skönt att få vila helt från träning imorgon.

Det får bli öronskydd dom två närmaste veckorna eftersom jag har fått en smäll på örat så det har börjat blöda.

Vi har även haft nya instruktörer dom 2 senaste dagarna då den ordinarie skadat knät. Vi får hoppas att det inte är nått allvarligt.

 

Igår kväll efter träningen gick vi och åt på en brasiliansk restaurang. Det var typ buffe, så dom hade tillbehör på ett bord där det bara var att plocka på sig, sen kom dom ut med olika sorters kött direkt från grillen och skar ner på tallriken. Var riktigt gott!
Efter middagen gick vi på bio. Det var ca 6 pers där och det var väl plats för säkert 300, så jag antar att vi inte valde den populäraste filmen men den var helt okej. Vi bestämde oss sedan för att ta en taxi hem istället för att promenera. Vi hoppar in i taxin, han kör oss till hotellet och när vi kommer fram och ska betala så tar han inte kort! (Alla andra taxibilar har gjort det).  Vi letar igenom fickorna men vi har inga kontanter alls så vi åker halvvägs tillbaks till centrum och hittar en bankomat inne på en kiosk. Den funkar så klart inte. Så det var bara att åka tillbaks till centrum och gå hem. Kändes som en riktigt värdefull taxiresa..

Hörs!