rebelz.se

Helgen och lite planer!

Helgen har varit riktigt produktiv faktiskt. Började med att vi fick reda på att vi fick VG på B-uppsatsen- woho! Gav mig styrkan att ta itu med distanskursen i jämförande politik som jag läser. Igår drog jag och Pasha ner till KC och körde ”Spartan 300”. Eller, Pasha körde, för mig gick det inget vidare. Alltför mycket armar; armhävningar med växelhopp med armarna, pull-ups med olika grepp, burpees och jag vet inte allt. Tio reps på alla övningar. Nej, det funkade inte. Pasha la då istället upp fyra högar med mitsar som jag skulle hoppa jämfota över fram och tillbaka i Tabatha intervaller. Han tvingade mig till att göra åtta intervaller, trots att jag nästan dog efter sex. Kul var det i alla fall- roligare än löpbandet!

Idag var vi iväg till Primate Lounge och körde med folk därifrån och från Västerås. Femminutersronder sparring i 90 minuter med en minuts vila mellan ronderna- riktigt kul och bra träning! Roligt att rulla med nytt folk med.

Jag har kommit fram till att jag vill börja med yoga. Körde på gymmet i Bryssel när jag bodde där, sjukt bra och skön träning! Jag tror även att det skulle vara ett bra komplement till kampsporten. Hursom har jag googlat runt och kommit fram till att det är Astangayoga jag vill köra. Det är lite mer ”träning” så att säga, inte sådant där, förlåt mig men, trams, som att sitta och meditera och andas och grejer. Sådant funkar inte för mig, jag har inte det tålamodet och blir bara uttråkad. Vet inte ens om jag tror på det där med meditation och blablabla, så därmed lär det ju garanterat inte funka för mig.

I alla fall, har googlat runt och har hittat ett ställe som verkar vara det jag letar efter. Kursen startar inte förrän i april dock… Med mitt tålamod vill jag börja nu nu nu! Någon som vet något ställe i Linköpingsområdet? 🙂

Imorgon drar terminen i skolan igång på allvar! Vi tänkte komma igång med C-uppsatsen så snart som möjligt; vi räknar kallt med att få jobb i typ maj, så då måste den vara klar, haha!

Ah well, känns underbart att snart vara klar. Om man får jobb, vill säga, annars blir det en Master vilket inte är så pjåkigt det heller! 😉

Hur ser planerna ut för det här året då?

Om jag får välja ser det ut så här:

  • Fram till maj: plugga, träna, jobba, blir klar med C-uppsatsen och få VG på den
  • Sommaren: få ett ”riktigt” jobb , och om inte det går i lås; jobba en månad eller något under sommaren och sedan åka en månad till USA.  (Fortsätta träningen såklart, antingen i Sverige eller i USA.)
  • Hösten: om ursprungliga planen gått i lås i förgående punkt; fortsätta jobba på mitt ”riktiga” jobb, och om jag inte har ett ”riktigt” jobb; påbörja ett masterprogram i nationalekonomi. (Fortsätta med träningen här med.)

I juni och oktober hoppas jag också att jag får åka iväg på FILA EM och VM; skaffa mitt FILA EM-guld som jag missade samt försvara mitt VM-guld.

Well, där har ni planerna i mitt liv som det ser ut för tillfället. Så himla underbart att ha hittat folk som man tränar bra med respektive pluggar bra med! Fattar inte hur folk fungerar utan något riktigt fritidsintresse?!

Avslutningsvis ser jag något så djävulskt fram emot den 14e-15e april då vi åker till Stora Huvudstaden för att bo på Clarion Hotell och gå på UFC! Yaaaaaay!