rebelz.se

Ny period!

Igår höll Braulio i ett pass för första gången sen jag kom hit. Det var ett ”frågor & svar”- pass. Det kom upp några frågor som jag själv undrat över ett tag. Till exempel hur man tar sig ur någons 50/50 guard. Sen jag kom hit är det en position som jag ofta fastnar i och sen blir svept. Det finns några killar här som är riktigt bra på 50/50 guard.  Braulio hade ett bra och enkelt svar till alla frågor som ställdes. Även om frågan i sig kunde vara avancerad så var svaret alltid enkelt. Jag hoppas att Braulio kommer att hålla i fler pass den här veckan.

 
Vi har gått in i en ny period i träningen nu. Vi har lämnat ”bryta och passera guard”- temat och ska dom två närmaste veckorna ägna oss åt svep och submissions från full guard. På förmiddagsträningen idag så gick vi igenom en set-up till triangel, omoplata och att ta ryggen som jag verkligen gillar.

 

Sen så börjar ju EM på torsdag. Det är ett gäng som åker härifrån. Själv så kommer jag varken åka dit för att titta eller tävla. Jag siktar på att åka dit och pröva lyckan nästa år!