rebelz.se

Finbesök

Träningen rullar på som vanligt här borta. 

Ja, träningen rullar på som vanligt. Har kört två pass idag, förmiddagspasset var öppen matta där man fick drilla vad man ville. Jag valde att drilla olika sätt att ta ryggen på och några svep från guard. På kvällspasset jobbade vi med spiderguard och därefter sparring. Fick till några riktigt sköna rullar ikväll än fast jag börjar bli rätt trött i både kropp och huvud. Känner jag mig lika sliten imorgon så får det bli vila från förmiddagspasset och ta itu med tvätten istället.

 

En ny brasse kom på besök idag, brunbälte som tydligen var världsmästare och nyss vunnit em som jag förstod det. Körde lite med honom på positionssparringen och jag hade inte mycket att hämta där. Han passerade mig på mindre än 5 sekunder tror jag. Har lite att jobba på där.

 

Cirka två veckor tills jag åker hem nu, känns både bra och dåligt. Känns skönt att få komma hem och sova i sin egen säng och allt sånt men kommer verkligen sakna träningen här. Kommer absolut att åka tillbaks och träna här igen. Men jag tror nästa träningsresa får bli till något varmare land.

 

Hörs!