rebelz.se

När Linda sätter på Highway to hell…

 

Hallå alla kära grapplers!!

Sen jag skrev senast har jag varit lite magsjuk, det gick runt lite bland några av oss som varit i Portugal. Stackars Johannes som hade den först gav den vidare och förra onsdagen blev det min tur. Det var inte kul och det är inget jag rekommenderar. Dagen efter jag blivit frisk vägde 56.3 på morgonen med kläder på, i was skinnnnny!! Men nu mår jag bra igen och har fått tillbaka en bra vätskebalans tack och lov. Detta var extra tur med tanke på kvällens pass…

Det finns vissa människor som har en förmåga att pusha, att inspirera och hjälpa en att prestera, oavsett om det är en tävling eller om det är ett team pass på en torsdagskväll. Linda är en sådan person och suprise suprise så var det hon som höll i passet. Dagens pass gick ut på att jobba med en attack, vi skulle välja ut en teknik eller position som vi ville jobba med och sedan öva lite teknik. När vi hade gjort ett par bra repitioner så jobbade vi mer och mer åt tävlingshållet. Vi försökte få situationen att bli mer sparringlik. Sen la Linda in en del sparring också. Vet itne om det var väldigt mycket sparring eller om jag var trött från gymmandet inann idag, men mot slutet av sparring var jag rejält svettig och trött.

När man kommer till den punkten av träningspasset, att man vet att nu har vi kört en del sparring och passet börjar lida mot sitt slut, då vet man att det jobbigaste ligger framför en, för Linda har ju såklart en fysbana som väntar på en innan man får gå hem. Jag hann ta en klunk vatten, parade ihop mig med någon att köra banan med och så hör jag hur Linda sätter på låten Highway to hell…

När Linda sätter på låten Highway to hell då vet man att det kommer att bli en jobbig fysbana

När Linda sätter på highway to hell då vet man att man kommer vara riktigt trött ikväll

När Linda sätter på highway to hell då är det bara att koppla bort allt annat och köra tills hon slutar pusha på dig, och jag vet att hon kommer pusha på mig, för så fort jag började slarva och köra halvhöga knän då stod hon där bredvid och påminde mig om att det var höga knän vi skulle göra.

Såna saker blir man glad över…mer glad över när passet är slut kanske, och när passet var slut så tänkte jag att jag har en sån tur som har en Linda som pushar mig och gör bra men tuffa pass.

Till lite annat, snart är det Girls Only 5 med Leticia Ribeiro och Beatriz Mesquita!!! Det kommer att bli ett sjukt grymt läger och jag hoppas att alla tjejer tar chansen att få träna med två världsmästare som är så sjukt duktiga. Det är så häftigt att de kommer hit och jag räknar ner dagarna tills det är dags!!

Tänkte också ladda upp några bilder från Lissabon: En från fållan innan öppna viktklassen, en på mig, pappa och johannes utanför shoppingcentret!!

Och en bild från Brasilien bara för att jag saknar det!!

 

 

 

 

Hoppas ni alla har det bra, men nu måste jag sova och återhämta mig inför morgondagens pass!!

Peace out!!