rebelz.se

Kommit igång med träningen nu

Nu börjar träningsdosen öka upp i normal standard. Spenderade lördagen på nogi-passet där vi jobbade med delariva-guarden och svep från botten, även djup halvguard. På tisdagen låg fokus mer på passeringar, ganska basic som är nyttigt att påminna sig själv om – ibland har man en tendens att göra saker svårare för sig själv än vad det är, och man måste lära sig prioritera att ta den enkla vägen istället för att krångla till det allt för mycket.

Under onsdagen på MMA-passet körde vi boxning, där vi övade samma boxningsdrill med jabb och fokus på kontringar hela passet och avslutade med sparring. Kände mig ganska seg i kroppen och kvalitén på det jag gjorde blev därefter, tyvärr.

Torsdagens MMA-pass bjöd på svep från stängd guard, Nike the man höll i passet. Det var också basic grejer som fungerar, bra grejer helt enkelt. I helgen kommer Axel på besök så det lär bli en hel del sparring, en hel del drillar och slag på mittsar. Axel körde jag en helg med innan MMA-debuten i december, från Linköping – det ska bli riktigt fint att få utbyta erfarenheter igen. Olika drillar och olika grejer som man förmodligen inte tänker jättemycket på. Bra skit helt enkelt.