rebelz.se

Lillebrorsan!

På min näst sista träningsdag här i Birmingham så bjöds det på nogi-seminarie med Victor Estima, Braulios lillebror. Vi jobbade på en sittande guard när motståndaren står upp och försöker passera. Han gick igenom hur man ska sitta för att ha bäst rörlighet och förhindra att bli nedtryckt platt på rygg, hur viktigt det är att hela tiden slåss om att ha bättre grepp än motståndaren, samt ett armdrag när motståndaren tar tag i ett ben och vad man ska göra när motståndaren tar tag i båda benen och försöker passera. Han visade egentligen bara 3 tekniker men pratade mycket om vilket tänk man ska ha. Hur som helst, jag lärde mig massor .

 

Efter avslutad träning i torsdags så skulle dom dela ut lite streck. Efter några personer varit uppe så kallade dom upp mig. Jag tänkte att nu ska dom ge mig ett streck som en liten souvenir för att jag tränat där, men jag hade fel. Norbit langade på tre streck på bältet. Jag vet inte om jag förtjänar alla, men jag får jobba på att förtjäna dom.

 

Nu är det vila imorgon, sen 2 pass kvar på måndag. Tiden har gått otroligt snabbt, men det är väl som dom säger. Tiden går fort när man har roligt. Jag rekommenderar verkligen att åka hit och träna om ni får chansen. Jag kommer absolut att åka tillbaks hit så fort jag får chansen. Är det någon fler som funderar på att åka hit och har någon fundering så skriv en kommentar så ska jag försöka svara så gott jag kan.

Hörs!