rebelz.se

Ångar på

Jag ångar på med träningen, förra veckan blev det lite sparsamt på grund av 18 års fest för flickvännens lillebrorsa med tillhörande (nykter) utgång och sen sega lite på lördagmorgonen följt av 50-års galej på aftonen. Således också vila och god mat på söndagsmiddagen hos la familia.

Denna vecka blev det MMA i måndags med fokus på markgamet, en riktigt effektiv nedtagning utifrån slagdistans/clinch där man dyker och vrider 90-grader mot benet längst fram på motståndaren, sen har man kontroll för nedtagning/ryggtagning osv. Mycket drill på den enligt det nya konceptet och därefter även sparring från marken i någons guard, lyckades bra både från botten att låsa upp i triangel och slå samt att passera från stående och etablera mount och hålla. Känner mig vassare från toppen när man mountar och kör ground n pound, mycket bättre balans, tar mig högt upp mot bröstkorgen mot min motståndare för att stävja bryggningarna.

Igår onsdags var det stående MMA där vi körde lite boxningsgrejer med fokus på rörelsen och förflyttningarna, även en kontring från jabben/crossen och snabb förflyttning åt sidan och sen kroppsslag. Detta följdes såklart av lite sedvanlig fys efter många sköan minuters drillande där man ökade tempot. Sen blev det stående MMA-sparring. Jag känner mig ganska mycket efter på den stående delen men trivs bra i clinch/dirty boxning situationerna och även på backen. Måste slipa mycket mer på fotarbetet och koordinationen i den stående biten, även om en huvudspark som Axel visade under sitt besök funkar fint och ofta fungerar i sparringen.

Idag missar jag BJJ:n på grund av att jag måste fixa och trixa med en nyköpt bil som strulat sen jag fick den. Fortfarande strular försäljaren och dom måste fixa lite reservdelar till den, bra jobbat. Aja, så länge det inte är jag som betalar äre väl lugnt antar jag. Även om situationen med bilar som krånglar är frustrerande. Men jag får ju nya fräscha delar i bilen 🙂 Imorgon blir det extrainsatt sparringpass för MMA för oss som går match i maj (så nu börjar matchträningen på allvar) ohc jag tänkte köra nogi på lördag och med gi på söndag också. Blir bra det här. Måste in i matchformen. Har fått klagomål på bilder, så jag tänkte att jag kan ändå passa på att visa en bild på hur det ser ut när tjejens unge ska handla och bär mjölkpaket i samma size som sig själv. 🙂