rebelz.se

Girls Only 5!!! Lets do it!!!

Hej alla fina människor!!!

Hoppas alla har det bra där ute nu när det äntligen börjar bli varmare, här i nacka är det hett för vi har 45 tjejer som är här på Girls Only 5 med inga mindre än Leticia Ribeiro och Beatriz Mesquita som intrusktörer. Vi hade första träningen ikväll och även om vi gick igenom rätt så basic grejer så känner man skillnaden när man verkligen tänker på detaljer. Det var ett skönt första pass och jag känner mig sjukt taggad inför resten av helgen!!!! It will be nice!!

Den närmsta tiden kommer faktiskt att bli rätt så underbar, nu i helgen är det som sagt Girls Only, sen nästa vecka blir det härlig träning med Leticia, Beatriz och Magga. Nästa vecka avslutas med Nordic Open, det enda lite jobbiga är att jag måste banta. Ligger okej i vikt men ska ner lite under veckan. Sen efter Nordic är det bara till att packa för den 15 mars åker jag och Johannes till San Diego för att träna och tävla. Vi är borta i tre månader, det ska bli sååååååå Nice!!!! Så just nu är jag ett happyface!!!! Ska till träningsheaven för att träna med Leticia Ribeiro och jag åker med  världens underbaraste person, wihoooooo!!!!

Måste dock också skriva lite om min styrketräning, har varit på Omni4 lite grann för att jobba på min lyftteknik och känner att det är stor skillnad redan. Det hjälper så mycket när förstår hur man ska göra i tex en frivändning, något som jag jobbat hårt med. Jag vill bli grymt stark och atletisk, så jag jobbar vidare med styrkan och konditionen för den delen. Det känns så grymt bra att kunna få experthjälp av omni4, känner en stor skillnad på bara några gånger, så jag ska försöka träna där så mycket jag kan innan jag åker till usa. Har även jobbat lite med min judo, var och gästränade på spif i veckan. Fick en massa spö men det var det värt, vill gärna kunna kasta alla, det vore så nice!!!

En bild från tidigare resa i usa, törstig på träningen!!

 

Anyhoo, upp tidigt imorn, massa pass och en grym dag framför mig!!!

Peace out!!!!!