rebelz.se

Rapport: Nordic Open BJJ 2012


Nordic Open 2012 Dag 1 av 2 rapport!

Tre guld plockade Grappling Academy hem idag.

Paulo Sandsten tog guldet i sin brunbältes klass -70kg med tävlingens enda berimbolo teknik till ryggen, för att sen under matchen avsluta med strypning.

Daniel ”Pateta” Johansson plockade hem guldet genom 5 vinster i -82.3kg som vitbälte. Med dagens snyggaste om inte enda reverse de la Riva ”inversao” till ryggen.

Niksa Zinga fick en tystnad av chock bland sina åskådare som såg en hundrakilos kille röra sig med en lätthet och teknisk överlägsenhet som en fjäderviktare. Han tog guldet i blåbältes klassen -100.5kg

Nu har vi alla ätit oss starka och umgås som ett team i ett gammalt kråkslott. Imorgon är det öppna viktklasser och juniorerna skall ut och fightas.

Nordic Open 2012 dag 2 av 2 rapport! 

5 guld togs idag samt 3 igår. Vilket gav oss 8 guld totalt.

Daniel ”Pateta” Johansson tog guld i öppenvikt klass över 76kg efter 4 matcher. Daniel gick mest matcher under hela tävlingen med 9 raka vinster.

Niksa Zinga tog guld i öppenvikt klass över 76kg som blåbälte. Efter 5 matcher säkra han guldet. Niksa tog även tävlingens enda omoplata.

Kristian Khoury tog guldet i sin viktklass -84kg som junior och avslutade med en modifierad strypning från gard.

Mario Markus tog guldet i sin viktklass -58.5kg som junior och avslutade med en gard strypning som resulterade i att motståndaren svimmade av.

Emad Omran tog guldet i sin viktklass -69kg som junior och vann över ett blåbälte i finalen med en överlägsen gard som motståndaren inte hade ett svar på.


http://www.grapplingacademy.se