rebelz.se

Första inlägget :)

Tjo alla grapplers och alla andra! Dags att börja blogga, eller ge det ett försök i alla fall 🙂 Första inlägget här, även mitt första ever. Möjligt att jag är den enda som aldrig tidigare bloggat, känner mig lite lost och ganska dålig. det här med tekniska prylar är inte min grej…

Tänkte jag ska resentera mig.

Jag är 22 år och har tränat kampsport i 13. Kampsportsrötterna finns i Kamp ju-jutsun (en typ av fullkontakts ju-jutsu för er som inte är bekanta med stilen). Jag har hunnit prova på och tävla i en del olika kamprorter; Sport ju-jutsu, Judo, Kickboxning, SW och BJJ. För ungefär tre år sedan var det hög tid att lämna hemstaden Örebro för att börja plugga till lärare i Uppsala. Väl i Uppsala började jag träna på Hilti Fightcenter. Efter ett tag på nya klubben började bjjn bli roligare och roligare och den stående fightingen fick stryka på foten. Bjj är ju det bästa som finns!! De senaste tre åren har BJJ-träningen tillsammans med gymträningen dominerat mitt tränings schema, ibland smyger dock lite SW in :).

Jag har förmånen att få ingå i landslagsgruppen i BJJ, ett riktigt privilegium då man får träffa och brottas med så mycket grymt BJJfolk! Jag tävlar i lilabältesklassen -53,5 och kans skryta med en bronspeng på European som senaste merit.

På Hilti håller jag tillsammans med min partner in crime; Sophia, tjejpass för en grupp goa tjejer. ibland har vi även turen att få finbesök av tjejer från andra klubbar.

Tror detta blir allt för denna gång!