rebelz.se

Sun Diego, wihoooo!!!!

Halla alla i Sverige, maste varna att jag skriver pa en amerikansk dator sa detta inlagg kanske man maste lasa lite extra noggrant!! En liten uppdatering fran forra inlagget, efter resan hit sa blev man ju saklart sjuk, men nu ar jag antligen frisk och traningen har ar NICE!!!

Imandags tranade vi inte sa hart men det var nog bra for kroppen var trott, har dock kort mycket drillar vilket har varit kul och givande. Igar kvall holl Leticia i passet och vi korde bara drillar och specifik sparring, hade tre duktiga tjejer och kora med, samt Tim som ar en liten kille och han ar en grymt bra sparringpartner for tjejer. Sa efter mycket sparring igar var jag helt dod, Bjjpassen har ar ratt sa langa, det kortaste ar en och halv timme. Sa det ar lite svart att folja min tranignsplanering redan for pa bara nagra dagar kommer man upp i valdiogt mycket bjj timmar. Men ajg forsoker anpassa sa gott jag kan sa att allt funkar.

Till lite runt omkring, i mandags flyttade vi ner till downtown san diego, hade kollat upp vad vi trodde var ett bra stalle att bo pa som visade sig vara ett crackhouse, Mandags natt avr en av de laskigare natter jag haft i hela mitt liv, sov oroligt och ville bara ifran det ackliga snuskiga inn som vi bodde pa. Tack och lov sa hittade jag och Johannes en lagenhet har i downtown som vi nu hyr till atminstone maj. Efter lite stadning och mublering sa har det blivit riktigt nice. Vi fick dock spendera en stor del av gardagen till att gora i ordning det. Men vi har det fint har.

Hade ett hart bulgarian bag pass idag, skitkul men tufft. Efter det la vi oss i solen, tank er den finaste mojliga dagen pa en svensk sommar sa forstar ni vadret har. Vi har en fin pool och hot tub pa gymmet sa vi stortrivs. Nej nu ar det dags att njuta av San Diego och ata och vila for vi har mer traning ikvall, och har inte hunnit fixa hem bestick an…

snart Pan Ams, har inte fatt basta forberedelsen med sjukdom och allt men ska bli grymt att kora anda. Kul att fa kanna pa 58.5 nivan har i USA, har ju bara kort en tavling i den viktklassen an sa lange. Wish me luck!!!!!

Peace out!!